Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Primele declarații: "Sunt mândru de mine"

 Raiciu Adriana
.

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. După aproape trei luni petrecute în Republica Domincană, câștigătorul Survivor România 2023 a fost desemnat. Telespectatorii au aflat numele celui care a pus mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Marele câștigător a făcut și primele declarații, după ce a dus o luptă crâncenă în finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

UPDATE, 24 mai – Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023.

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Luni, 9 ianuarie 2023, Survivor România a debutat cu noul sezon la PRO TV. 24 de concurenți, 12 Faimoși și 12 Războinici, au pășit în competiție cu un singur gând: de a câștiga premiul cel mare. Faimoșii de la Survivor 2023 au fost: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina. 

castigatori-survivorcastigatori-survivor

De asemenea, cei 12 Războinici de la Survivor România 2023 au fost: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu. Însă, doar un singur concurent din cei 24 a reușit să pună mâna pe marele premiu de 100.000 de euro.

Citește și: Survivor România 2023. Ștefania Stănilă, accidentare gravă pe traseu

Citește și: 'Faimoasele 7 kilograme în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta…' Care au fost cele mai grele momente prin care a trecut Ada Dumitru la Survivor 2023 / EXCLUSIV

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și….’

Citește și: O mai ții minte pe Sindy de la Survivor 2021? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023

Marea finală de la Survivor România 2023 a avut loc miercuri, 24 martie 2023, la PRO TV. Doar un singur concurent a reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. După ce finala s-a dat între și, câștigătorul Survivor România 2023 este Dan Ursa.

„Sunt mândru de mine, sunt mândru de toți susținătorii mei. Am încredere în mine!”, a spus câștigătorul Survivor România 2023.

Survivor România 2023 – premiu

24 de concurenți au luptat în Republica Dominicană, în condiții extrem de grele, fără mâncare, fără produse de igienă și fără un loc unde să se odihnească cum trebuie. Astfel, doar cel mai bine pregătit fizic și psihic a reușit să câștige.

După aproape 3 luni de „lupte' grele, participanții rămași în competiția de la Pro TV s-au luptat pentru premiul de 100.000 de euro.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2023

Înainte de finala Survivor România 2023, Daniel Pavel a făcut rezumatul penultimei săptămâni. Astfel, prezentatorul a recunoscut că și el a avut mari emoții și aștepta cu nerăbdare să vadă o finală demnă de Survivor România.

„Națiune Survivor, a venit și acest moment, ultima dată în acest sezon când mă adresez vouă prin acest file de Jurnal Dominican. Cu multă emoție și bucurie, vă pot spune că miercuri, de la 20:30, vom vedea cine va fi campionul Survivor 2023, în direct din Republica Dominicană.

Aici se simte un cumul de trăiri, iar eu unul deja le pot auzi inimile cum bat la unison cu un singur scop: să lupte până la capăt. Au mai rămas cinci, iar la finalul fiecărei zile, numărul lor va scădea, urmând ca mereu decizia să fie a voastră, așa cum a fost întotdeauna. Până miercuri, vă aștept alături de noi și la începutul săptămânii cu noi provocări și momente frumoase din cel mai puternic reality', a transmis Daniel Pavel în jurnalul său, scrie Libertatea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton