Dan Șucu s-a enervat pe un concurent, la Imperiul Leilor: „Nu sunt aici pentru scuze”

 Lupescu Anca
.

Dan Șucu a avut o reacție dură față de un concurent care a venit nepregătit la Imperiul Leilor. Antreprenorul i-a spus în fața concurentului că i-a pierdut timpul, iar asta pentru că tânărul a cerut o investiție de 2 milioane de euro, dar nu avea pregătit nici măcar un plan de afaceri pentru business-ul lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se anunță o ediție incendiară Imperiul Leilor, miercuri seara. Noi concurenți vin în fața investitorilor cu ideile lor de afaceri. Leii vor primi propuneri de a investi într-o platformă de recrutare bazată pe gamification, un business cu lămpi produse din lemn reciclat sau o colecție exclusivistă de parfumuri.

Miercuri seară, în fața celor cinci investitori ajunge o tânără designer vestimentar, care va uimi cu povestea ei, dar și cu propunerea pe care le-o va face leilor. 'Cu tot ceea ce o să fac, eu voi face istorie. Într-o zi, o să ajung să stau pe unul dintre scaunele acelea', le va spune aceasta imediat după ce va păși în Imperiu și le va cere 150.000 de euro pentru 30% din business-ul ei cu haine pentru tineri.

Mohammad-MuradMohammad-Murad

În mijlocul negocierii, Cristina Bâtlan îi va propune un joc – să aleagă
dintre două bilețele închise pe care a notat propunerile: fie o contraofertă la ceea ce a cerut, fie retragerea din negociere. 'Business-ul de genul acesta poate fi: ori la bal, ori la spital. Ești de acord cu mine?', va spune leoaica.

Dan Suciu, supărat pe un concurent care a venit nepregătit: „Ai venit pentru publicitate'

Investitorii nu acceptă jumătăți de măsură în Imperiu, iar orice concurent nepregătit sau cu alte intenții decât cele de finanțare, va fi deconspirat rapid. Întâlnirea cu un antreprenor care va cere 2 milioane de euro investiție, dar fără să aducă și un plan de afaceri pentru business-ul lui, îl va face pe Dan Șucu să-și formeze o imagine extrem de clară despre cel din fața lui:

'Rămân cu impresia că ai venit aici pentru publicitate. Vii să vorbești despre o societate care ar trebui să aibă în clipa de față o valoare de 4 milioane de euro și nu prezinți o cifră, o pagină de prezentare. Eu nu am percepția că tu ai venit aici ca să mă cauți pe mine ca și partener. Am impresia că într-o măsură mai mică sau mai mare, timpul tău și timpul meu e pierdut. Nu sunt aici pentru scuze', va spune acesta în ediția de mâine seară.

Cine este Dan Șucu, primul investitor de la Imperiul Leilor, sezon 2

Dan Șucu a intrat în lumea antreprenoriatului imediat după Revoluție cu gândul de a face o mică afacere din care să ofere familiei lui un trai rezonabil. Afacerea pornită de la zero s-a dezvoltat de la an la an și a ajuns astăzi un adevărat imperiu al mobilei.

Despre prezența în show-ul Imperiul Leilor, omul de afaceri susține că va fi un leu ‘fără ghiare și fără colți’, dar că-și dorește să descopere la concurenți produsul sau serviciul care să intre pe piață la scurt timp de la momentul în care-l descoperă: ‘Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post’, a declarat Dan Șucu. 

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor: „Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?’

Citește și: Cum arată văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 7 ani de la moartea regizorului. Dana încă mai poartă verigheta

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută: „Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale’

Investitorul spune că singurul sfat pe care-l poate da unui antreprenor la început de drum este să aibă încredere în el.

‘Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâția ani de afaceri am și capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poți să reușești este foarte puțin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuși.’

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton