Viviana Sposub: "Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață"

 Cica Cristina
.

Viviana Sposub este invitată în noua ediție Pe bune, iar Lora urmează să-i fie „rivală'. Iubita lui George Burcea va fi în echipa lui Cosmin Natanticu, iar umorul și acțiunea vor fi nelipsite în cadrul quiz-show-ului. Iată ce se întâmplă în emisiunea de joi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În următoarea ediție Pe bune, Mihai Bobonete le va aduce concurenților un obiect fizic pentru a putea răspunde la întrebarea ascunsă sub domeniul: „Ce-i asta?'.

Cu această ocazie, telespectatorii vor afla și ce aplicație are Bobo în telefon, dar și cine reprezintă o amenințare serioasă la adresa rețelelor electrice din lume.

Viviana-Sposub-pe-bune1Viviana-Sposub-pe-bune1

Viviana Sposub: 'Îmi place suspansul'

Show-ul nu poate fi complet fără Costi Diță și Cosmin Natanticu! Cei doi căpitani vor avea de jucat domenii precum: „La bine și la rău', „Pe căprării', „Celelalte cuvinte'. Costi o va avea alături pe Lora, iar Cosmin se va baza pe Viviana: „Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață', îi va transmite la un moment dat Viviana căpitanului ei.

„Îmi place suspansul, așa că nu vreau să vă dezvălui prea multe detalii. Tot ce vă pot spune este că una dintre întrebări va avea legătură cu un dispozitiv blănos care are o întrebuințare trăsnită. Recunosc că ne-a dat ceva bătăi de cap!', a povestit Viviana Sposub pentru Click.

Viviana Sposub vrea un duel cu George Burcea, la Pe bune

Viviana Sposub a recunoscut că Lora a fost o „rivală' redutabilă, însă a precizat că și-ar dori ca data viitoare să-și vadă iubitul la masa adversarilor.

„Lora a fost o rivală' pe cinste! E imposibil să nu iasă scântei când se întâlnesc două moldovence. Așadar cred că a fost combinația perfectă pentru o competiție acerbă, presărată cu muuulte râsete și o doză de sexiness. Totuși, am o dorință încă din Fermă… Vreau să îl iau la un duel pe Burcea! Deci data viitoare când voi concura la Pe Bune?!', știți pe cine vreau să văd la masa adversarilor', a spus Viviana pentru sursa citată.

Citește și: Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub:”Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu…”

Citește și: George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub:”Te iubesc, minune!” Reacția iubitei

Citește și: Costi Diță, primele declarații înainte de noul sezon „Pe bune”:”Vreau să fac echipă cu Adrian Minune și Simona Halep”/ EXCLUSIV

Citește și: Sora lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate:'Doar la nuntă lui l-am mai auzit plângând'

Ce o face pe Viviana Sposub să spună „Pe bune'?

La întrebarea ce ar face-o pe ea să spună „Pe bune', Viviana Sposub s-a întors în timp, în perioada adolescenței.

Cred că atunci când mă gândesc la adolescență îmi spun: Pe bune? Am suferit atât de mult pentru întâmplarea aceea?' sau Pe bune? Mi-a păsat atât de mult de părerea lor?'. Dar apoi îmi dau seama că toate se întâmplă cu un motiv și că fiecare etapă a vieții mă învață o lecție prețioasă', a mai spus Viviana Sposub.

Pentru Viviana Sposub anul 2020 a fost încărcat de experiențe frumoase. Și-a întâlnit iubitul, pe George Burcea și a fost un al schimbărilor, „pe care nu îl va uita niciodată' după cum a spus chiar ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton