Dan Negru, reacție dură după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade, la TV: "Agresivitatea e formă de prostie"

 Raiciu Adriana
.

Dan Negru, reacție dură după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade, la TV. În emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Bia Khalifa l-a jignit și l-a înjurat pe Cornel Palade. Tânara nici nu a mai ținut cont că este la TV și a început să folosească tot felul de cuvinte nepotrivite la adresa actorului. După ce a văzut ediția respectivă, Dan Negru a transmis un mesaj dur, pe contul său de socializare! Iată ce declarații a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cornel Palade a fost jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Întreaga discuție a pornit de la un vas nespălat, iar de acolo a escaladat totul. Blondina a răbufnit și a folosit cuvinte dure la adresa colegului ei.

bia-cornel-paalde-1024×576-1bia-cornel-paalde-1024×576-1

La puțin timp după ce a fost difuzată emisiunea și a văzut imaginile de-a dreptul șocante, Dan Negru a avut o reacție dură. Pe contul său de socializare, cunoscutul prezentator a scris un mesaj furtunos, în care îi critică atitudinea tinerei.

Citește și: Cum au decis Dan Negru și soția lui să-i educe pe copiii lor:'E mai liniștit și corect așa'

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei’

Citește și: Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei:„A fost examinat de un medic’

Citește și: Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Dan Negru, reacție dură după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade, la TV

Bia Khalifa este o tânără destul de vulcanică și acționează în consecință. Recent, aceasta l-a jignit și înjurat pe Cornel Palade, unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. „Du-te-n …. Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos.', i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Colegii de emisiune au reacționat imediat, iar Lidia Buble chiar i-a spus blondinei că nu este deloc normal să jignești un om și un artist desărvâșit.

Comentariile negative la adresa celor spuse de Bia Khalifa nu s-au terminat aici. Dan Negru a postat un mesaj, pe contul său de socializare, în care îi critică atitudinea acesteia.

„O tânără de 23 de ani promovată că fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilința e de partea cealaltă a libertății!

N-am fost ușă de biserică în televiziune și nici televiziunile n-au fost „sfinte' de-a lungul timpului. Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm că tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție în online decât la tv. De asta, în 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra Bia îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România!', a scris prezentatorul.

În continuare, cunoscutul prezentator a mai ținut să adauge că agresivitatea nu e o formă de curaj, ci o formă de prostie. Singur antidot împotriva violenței este educația.

„Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, într-un astfel de show pentru că atunci când accepți că cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce în picioare. Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor! Așa cum tăcerea e începutul lașității. Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. Popularitatea showului e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară!
Acu vreo 23 de ani, când aduceam la „Academia Vedetelor', prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gică Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. În forografie sunt Teodora Mareș din filmul „Declarație de Dragoste' și Dan Petrescu, jucător de Premier League atunci… Azi a rămas violența. Și violența are un singur vaccin: educația!', a mai explicat el.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton