Dan Negru are permis de tractor de la 19 ani: "O viață mai complicată..."

 Raiciu Adriana
.

Dan Negru este unul dintre cei mai admirați oameni de televiziune din România. Acesta a reușit să obțină titlul de „regele audiențelor’, în toată perioada în care a prezentat pentru Antena 1. Însă, există un lucru despre el pe care nu-l știa nimeni. Iată de ce și-a luat permisul de tractor de la 19 de ani și care este cea mai mare pasiune a sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune din România. Timp de 22 de ani, publicul a putut să îl vadă la postul Antena 1, acolo unde a moderat mai multe emisiuni și unde a scris istorie cu celebrele revelioane. Însă, deși îl vedeau tot timpul pe micile ecrane, fanii nu știau acest detaliu despre vedeta de televiziune.

dan-negru-jocul-cuvintelor-kanal-d-3dan-negru-jocul-cuvintelor-kanal-d-3

Mai exact, printre pasiunile sale se numără și agricultura. În cadrul unui interviu, a spus care a fost motivul pentru care și-a luat permisul de tractor de la 19 ani. Iată ce declarații a mai făcut Dan Negru despre trecutul său!

Citește și: Ce cadou a primit Dan Negru de la soția lui, de ziua de naștere:„Abia așteaptă să…

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune

Citește și: Andra Volos, amenințată și înjurată de Bogdan Mocanu:„Poliția va face dreptate, îți asigur asta!

Citește și: Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor:„Îmi revin cât de curând

Dan Negru are permis de tractor de la 19 ani

Una dintre pasiunile lui Dan Negru este agricultura și spune chiar că și-a obținut permisul de tractor la vârsta de 19 ani, în Timișoara. La vremea respectivă, părinții lui au fost deportați prin Bărăgan și au decis să își cumpere un tractor, pe care l-a condus chiar și prezentatorul de televiziune.

Pe lângă acest permis, vedeta mai are acasă și niște acte proprietate, din perioada 1918-1919, pentru niște terenuri în Banat. Acesta spune că toate acestea le vor rămâne celor doi copii.

Aveam vreo 19 ani cand mi-am luat permisul, in Timisoara. Ai mei au cumparat un tractor, au avut o viata mai complicata. In anii ’50 au fost deportati prin Baragan. Recunosc ca nu mi-a folosit niciodata la nimic. Am mers cu el oricum si inca am tractor. Am acasă niste hartii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niste terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de Romania, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tata în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niste acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani,” a dezvăluit Dan Negru, pentru kanald.ro 

Dan Negru prezintă „Jocul cuvintelor”, la Kanal D

Dan Negru își invită fanii să participe la cel mai nou proiect al său, „Jocul cuvintelor', la Kanal D. Cel supranumit Regele audiențelor a ales o nouă provocare, de data aceasta diferită – un quiz show care le va pune mintea la contribuție telespectatorilor.

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi’, a spus Dan Negru.

sursă foto- Facebook, Captură de Ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton