Cum va apărea Tudor Chirilă în noul sezon Vocea României. Artistul și-a schimbat look-ul

 Borcilă Andreea
.

Cum va apărea Tudor Chirilă în noul sezon de la Vocea României. Artistul și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu schimbarea de look. Din toamnă, membrul trupei Vama îi va antrena pe cei mai talentați dintre români. El face parte din juriul alcătuit din Smiley și Theo Rose, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă, în vârstă de 48 de ani, și-a uimit urmăritorii de pe rețelele sociale. Dacă până acum, i-a obișnuit pe fani cu părul tuns scurt, de câteva luni și-a lăsat atât podoaba capilară, cât și barba să crească. Din toamnă, el va juriza în cel de-al zecelea sezon al emisiunii Vocea României, de la PRO TV.

tudor-chirila-6tudor-chirila-6

Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României.

Citește și: Cine sunt jurații de la Vocea României și când începe show-ul, la PRO TV:”E o provocare…”

Citește și: Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României:”Pare foarte…”

Citește și: Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă. Antrenorul:„Are niște traume. Suferă'

Citește și: Ce a decis Andreea Mantea după ce fiul ei a venit bătut de la școală:”Avea ochiul aproape scos”

Cum va apărea Tudor Chirilă în noul sezon de la Vocea României

Artistul a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe și poze în care apare cu părul lung, creț și cu un început de barbă. El face parte din juriul de la Vocea României, de la PRO TV, care se va difuza în toamnă.

Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez competențele pedagogice (râde).

Și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate. Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că Pro TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta.

Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public', a spus Tudor Chirilă, în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton