Cine este Nick Casciaro. Tot ce nu știi despre fostul câștigător X Factor

 Laciu Andreea
.

Cine este Nick Casciaro. Tot ce nu știi despre fostul câștigător X Factor. Solistul a făcut parte din echipa Loredanei la X Factor România și a convins publicul să-l voteze și să devină marele câștigător al premiului, De atunci, a fost văzut adesea la emisiuni TV, în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

I-a cucerit pe români cu șarmul lui și cu vocea inconfundabilă, reușind să depășească orice așteptare. A primit suficiente voturi de încredere din partea publicului încât să câștige marele premiu în valoare de 50.000 de euro, în data de 23 decembrie 2021. Iată cine este Nick Casciaro.

cine-este-nick-casciaro-1cine-este-nick-casciaro-1

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro este un cântăreț originar din Bolzano, Italia, în vârstă de 32 de ani. S-a născut în anul 1990 și este zodia Berbec, conform Daily News Catcher. Are o înălțime impresionantă, de 1,85 m și o greutate de 80 de kilograme. Artistul este logodit cu Maria Sacchi, care este actriță, dansatoare și cântăreață. A pus mâna pe 50.000 de euro la X Factor, dar nu mai are și alte surse de venit în afară de muzică.

Cine este Nick Casciaro? Este extrem de pasionat de sport și practică în timpul liber la nivel de amatori, mai multe sporturi: fotbal, patinaj pe gheață și role, surfing și rugby, conform Știri Directe. Așa cum a mărturisit chiar el la Antena 1, visul lui este să ajungă să lucreze în California, Statele Unite ale Americii. Cântă atât la pian, cât și cu vocea.

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Cum s-au distrat cei doi

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie: „Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea'

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă', sezonul 5. Vica Blochina e pe listă

Citește și: Felix Baumgartner, urare romantică de ziua Mihaelei Rădulescu. Ce a postat iubitul vedetei pe rețelele de socializare: „Dragostea mea…'

Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza

Să aflăm mai multe despre cine este Nick Casciaro. A făcut parte din echipa Loredanei Groza la X Factor, în calitate de concurent. Însă, chimia celor doi pe scenă, dar și fotografiile controversate postate ulterior în care apăreau suspect de apropiați, i-au făcut pe fani să se întrebe dacă este vorba despre o relație amoroasă. Cu toate acestea, câștigătorul sezonului 10 i-a asigurat pe fani că nu este cazul să își facă griji în această privință.

Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o și sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră.Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție.

Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia Loredanei. Sunt fericit și recunoscător pentru această prietenie specială cu Loredana!’, a dezvăluit Nick Casciaro într-un interviu, relatează cancan.ro.

Chiar și Loredana Groza a comentat situația, susținând că publicul este cel care a interpretat greșit momentul în care ea l-a ajutat pe concurent să treacă mai ușor peste sărbătorile petrecute departe de familie.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin’,  declara Loredana Groza în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton