Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, la 7 luni după ce a înghițit bilele magnetice: "A fost operat de două ori"

 Dumba Gabriela
.

Nepotul lui Romică Țociu a fost la un pas de moarte, acum 7 luni, după ce a înghițit două bile magnetice. Actorul a dezvăluit cum se simte nepotul său acum, după ce a fost operat de două ori. Micuțul Filip, în vârstă de trei ani și jumătate, a trecut prin clipe groaznice și a fost la un pas să-și piardă viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nepotul lui Romică Țociu a trecut prin momente dificile. La doar trei ani, el a înghițit două bile magnetice, motiv pentru care a fost operat de urgență. Acesta a petrecut 5 săptămâni în spital, dar a reușit să se însănătoșească și cum este în afara oricărui pericol.

3232

Cum se simte nepotul lui Romică Țociu după ce a înghiție bilele magnetice

Actorul spune că a trecut prin momente de coșmar după ce Filip, nepotul său a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a înghițit două bile magnetice.

Aflat în America în turneu atunci, actorul a fost sunat de către fiul său, care i-a dat teribila veste. Disperat, acesta i-a povestit că starea micuțului s-a agravat, medicii nereușind să-i pună inițial diagnosticul. În urma radiografiei, au fost descoperite cele două bile magnetice, care proveneau de la un joc pentru copii.

'Eu eram în SUA când s-a întâmplat. Am reușit să îl punem pe picioare. Nu-mi vine să-l recunosc. Este pe drumul bun. S-a recuperat. Philip are trei ani și jumătate. Aleargă, se joacă cu sora lui, Sofia Ioana, de un an și jumătate… Parcă este alt copil', a mai declarat Romică Țociu pentru FANATIK.

'Nepoțelul nostru este bine! Mă bucur că acum este în cea mai bună formă a lui. A fost operat de două ori, după ce a înghițit două bile magnetice, care i-au făcut foarte mult rău.

Au fost niște complicații mari. A stat în prima operație timp de trei ore. Noroc că i-au făcut ecografie, pentru că, inițial, nu au știut exact ce are… ', a mai declarat actorul.

Ce diagnostic i s-a pus inițial nepotului lui Romică Țociu

La începutul anului, nepotul său în vârstă de 3 ani atunci, Philip, a ajuns la spital după ce a înghițit două bile magnetice. Inițial, medicii au crezut că are enterocolită.

„Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat.

Doctorul Chiriac l-a salvat pe Filip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de trei să stea trei ore jumătate în operație!’, a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță’, de la Pro TV.

Citește și: Nepotul lui Romică Țociu, operat timp de trei ore și jumătate, după ce a înghițit două bile magnetice:'I-au perforat stomacul'

Citește și: Elena Chiriac a avut o relație secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. El a dezvăluit tot!

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul

Din păcate, nepotul lui Romică Țociu a trebuit să fie operat, pentru că bilele nu au fost eliminate.

„Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari.

Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic‘, a mai spus actorul.

Romică Țociu, mesaj pentru părinți după ce nepotul său a înghițit 2 bile magnetice

Romică Țociu a ținut să tragă un semnal de alarmă în privința acestui joc cu bile, extrem de periculos.

„Feriți-vă de bilele magnetice, e un joc! Ajunsese apoape de șoc septic copilul! A dus pe majoritatea doctorilor în eroare, el avea infecție și nu a făcut temperatură. Dacă nu-i făceau ecografie, lucrurile erau foarte grave’, a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton