Cum se simte Mihaela Borcea la 12 ani după ce a fost intoxicată cu mercur: "Nu mai pot recupera în întregime..."

 Oana Pantazi
.

La 52 de ani, Mihaela Borcea este într-o formă de zile mari, însă cu mai bine de zece ani în urmă prima soție a lui Cristi Borcea a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza unei intoxicații suspecte cu mercur. Iată cum se simte acum, după ce a urmat tratamentul prescris de medici și și-a schimbat stilul de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În 2010, atât Cristi, cât și Mihaela Borcea au fost la un pas de moarte după ce, în urma unor stări inexplicabile, au descoperit că în corpul lor se afla o concentrație de mercur de 9 ori mai mare decât cea normală. Iată ce povestește femeia de afaceri la mai bine de un deceniu distanță de tragica întâmplare!

Mihaela-Borcea-.1Mihaela-Borcea-.1

Cum se simte Mihaela Borcea la 12 ani după intoxicația cu mercur

Mamă a trei copii, la 52 de ani, Mihaela Borcea conduce cu mână de fier o parte din afacerile familiei. Acum, fosta soție a lui Cristi Borcea se ocupă de hotelul din stațiunea Olimp și pare a fi la fel de plină de energie ca în tinerețe, însă a fost o vreme când starea sa de sănătate a lăsat de dorit. Cu 12 ani în urmă, atât ea, cât și fostul acționar de la Dinamo, care pe vremea aceea erau căsătoriți, au suferit o intoxicație cu mercur, nivelul acestuia fiind de 9 ori mai mare decât cel normal.

Citește și: Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă și va ajunge la spital: „Trebuie să fac o ecografie'

Citește și:Fragmente tulburătoare din jurnalul Mădălinei Manole. Artista credea că fusese blestemată:'Mi s-au legat cununiile'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea’

Citește și: Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole:'Oamenii ăștia au cunoscut-o doar în studio'

După tratamente de ultimă generaţie, efectuate într-o clinică din America, starea de sănătate a lui Cristi Borcea s-a îmbunătăţit simţitor. Mihaela însă a avut mult de suferit. Soția fostului acționar de la Dinamo a urmat tot felul de tratamente care promiteau vindecări spectaculoase, cheltuind, conform apropiaţilor, în jur de 20.000 de euro.

Cu toate că a suferit enorm, Mihaela Borcea și-a revenit spectaculos, iar asta a determinat-o să-și schimbe stilul de viață și să adopte un regim mai sănătos.

„Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc mai sănătos cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos', a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea pentru click.ro.

Mihaela Borcea: „Toate organele erau afectate”

În 2010, Mihaela Borcea și soțul ei s-au confruntat cu stări ciudate, inexplicabile, iar după ce au ajuns la medic, au primit un verdit uluitor…

„Stările erau foarte ciudate: aveam înțepături în zona inimii, stări de amețeală, de rău, nu mă puteam ridică pentru o ora, două din pat. Două luni și jumătate a fost un coșmar, stările de rău erau inexplicabile”, povestea, la vremea respectivă, Mihaela Borcea.

Vestea că aveau un nivel imens de mercur în organism i-a luat pe amândoi prin surprindere. Ulterior, medicii au descoperit că Mihaela Borcea avea și un nivel crescut de aluminiu. Exista posibilitatea ca cineva să fi dorit să le facă rău în mod intenționat otrăvindu-le mâncarea sau băutura, ori cei doi să se fi expus, fără să știe, în proximitatea unui obiect contaminat sau să fi ingerat alimente contaminate.

„Medicii de la Viena mi-au spus că am nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul, iar cel de aluminiu de două ori. Am văzut cu stupoare că toate organele erau afectate: inima, creier, sângele era otrăvit – adică mă duceam clar pe un drum de pe care nu mă mai întorceam”, a mai spus Mihaela Borcea.

Rezultatele tratamentelor au întârziat să apară, iar Mihaela risca să facă Parkinson sau Alzheimer. În cele din urmă, cei doi soți s-au vindecat, însă trauma a rămas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton