Cum se simte Andreea Bălan după cea de-a treia operație. Artista duce dorul fiicelor ei: ”Abia aștept să ajung acasă”

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a ajuns pe masa de operație pentru a treia oară, după ce proaspăta mămică a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Vedeta se află încă în spital, iar gândul ei este doar la fetele sale, Ella și Clara. 

Andreea Bălan a fost nevoită să fie operată de urgență, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge la câteva zile după operația de cezariană. Situația nefericită nu s-a încheiat aici, pentru că artista a suferit o intervenție complexă de îndepărtare a unor hematoame.

Acum, la câteva zile de la operație, Andreea Bălan se află în spital, însă se simte mai bine, chiar dacă durerile sunt foarte mari, după cum chiar ea a declarat. Proaspăta mămică trebuie să mai stea câteva zile sub atenta supraveghere a medicilor, iar apoi va putea merge acasă la fetițele ei.

'Dupa ploaie intodeauna rasare soarele…🙏
Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. 
Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele 👶👧, dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita.', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreei Bălan îi este foarte dor de micuțele sale și abia așteaptă să ajungă acasă ca să stea cu ele. Ella Maya a fost în vizită la mama ei, iar vizita fetiței sale i-a umplut sufletul de fericire. George Burcea este alături de soția lui și îi oferă toată atenția și iubirea lui.

Andreea Bălan și Ella MayaAndreea Bălan și Ella Maya

Citește și: Andreea Bălan s-a operat a treia oară, astăzi! Este la Terapie Intensivă! 'Această operație mă doare cât celelalte două la un loc'

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la 13 zile după naștere. Proaspăta mămică a pozat cu abdomenul la vedere

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton