Cum se menține în formă Mihaela Rădulescu la 50 de ani. Nu ține dietă strictă, dar are un truc personal!

 Pirvu Cristina
.

Are o carte de vizită impresionantă, însă puțini știu că în spatele imaginii glam și al farmecului personal incontestabil stă foarte multă muncă. La aproape 50 de ani, pe care îi afișează cu mândrie, Mihaela Rădulescu nu mai are lucruri de demonstrat decât… ei înseși. Și o face acceptând provocările cu zâmbetul pe buze.

Probabil că ai obosit tot vorbind despre asta, dar care ți-e secretul, cum de arăți așa de bine?

Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temeinic, fac sport și… sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolismul, cam tot atât de mult ca lenea. Sunt mega activă și mă trezesc cu chef de viață, cu zâmbete, cu energie bună. Restul e… viața. Și încerc să fie mereu „at its best.

Cu siguranță, în afară de sport, ții și o dietă corespunzătoare. Ce nu mănânci niciodată și care sunt plăcerile tale vinovate?

Nu țin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau nemâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine.

Mihaela RadulescuMihaela Radulescu

Citiți continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA!

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton