Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice: ”Eu o să mă operez până mor”

 Oana Popoiag
.
Bianca Drăgușanu operații esteticeBianca Drăgușanu operații estetice

Considerată de mulți campioana operațiilor estetice și criticată deopotrivă pentru că a întrecut măsura, Bianca Drăgușanu nu s-a ferit niciodată să vorbească fățiș despre acest subiect. Blonda a ajuns, însă, la capătul răbdării, dându-le cârcotașilor o replică acidă.

Când vine vorba de Bianca Drăgușanu, subiectul preferat al tuturor este cel al intervențiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. În ciuda criticilor, blonda nu a încetat nicio clipă să își facă diverse modificări de ordin estetic, fiind extrem de deschisă în a vorbi despre acest subiect. Zilele trecute, însă, a răbufnit. 'Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o sa ma operez până mor', a declarat Bianca Drăguşanu pentru Click!

Cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pe operații estetice

În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu făcea la Kanal D un inventar al operaţiilor estetice, dezvăluind și sumele halucinante lăsate în cabinetul medicului estetician. Roşcata a făcut bilanţul, pe fiecare zonă a corpului ei, cu intervenţiile estetice şi preţul acestora, care ajungea la aproximativ 16.000 de euro. Iată care sunt acestea: extensii- 300 de euro, sprâncene tatuate – 300 de euro, gene false – 30 de lei, mărire de buze- 300 de euro, de două ori, faţete dinţi- 10.000 de euro, silicoane – 2.500 de euro, o singură dată, aluniţe socase- 200 de euro, picioare, strict medical- aproximativ 2.000 de euro, fond de ten pentru picioare- 360 de euro.De atunci şi până acum, ea şi-a operat şi nasul și și-a pus implanturi de silicon mai mari.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan a fost pusă la zid, după ce a apărut machiată pe patul de spital. Ce a spus vedeta în apărarea ei

Oana Roman a slăbit vizibil! Ce dietă ține vedeta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton