Cum se menține în formă Geanina Ilieș. Secretul siluetei sale: ”Nu mănânc carne de porc și nici...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se menține în formă Geanina Ilieș. Ei bine, de-a lungul timpului, vedeta a reușit să atragă toate privirile cu silueta ei demnă de invidiat. Ce-i drept, încă o face, iar toată lumea se întreabă care este secretul ei, de fapt. Fără a mai lăsa loc de interpretări, Geanina Ilieș a dezvăluit cum arată programul ei alimentar, dar și la ce a renunțat pentru a se bucura de un corp la care orice femeie visează!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Geanina Ilieș s-a retras din lumina reflectoarelor de o vreme destul de bună de timp. Este o apariție rară, dar care întoarce toate privirile atunci când își face simțită prezența. Fosta prezentatoarea de la PRO TV a făcut furori în urma cu 3 ani la „Ferma', însă și acum o face. Se bucură de forme voluptoase, iar celulita sau grăsimea stau departe de corpul ei.

ilies-7ilies-7

Vârsta este fără dar și poate doar un număr pentru Geanina Ilieș. Fosta prezentatoare TV arată ca atunci când defila pe podiumurile de modă. Ei bine, da! Pentru cei care nu știu, în octombrie 2007 a câștigat concursul de frumuseţe Miss Fotomodel România, dupa ce în urmă cu opt luni îl adusese pe lume pe băieţelul ei, Patrick Alexandru.  Arăta foarte bine, iar acum, după mulți ani distanță, nimic nu pare că s-a schimbat.

Citește și: Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune: „Sunt într-o schimbare'

Citește și: Geanina Ilieș și Gică Popescu au fost surprinși la cafea, într-un restaurant retras din Corbeanca

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data cununiei civile: „Toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut”

Citește și: Ce studii are Cătălin Scărlătescu și care a fost primul său job: „Nu am coborât sub suma aia

Cum se menține în formă Geanina Ilieș. Secretul siluetei sale

De-a lungul timpului, numeroase femei au dorit să-i afle secretul în ceea ce ține de siluetă. Ei bine, de data aceasta, Geanina Ilieș a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine. Fără a ezita, fosta prezentatoare TV a precizat în primul rând că este vorba de gena moșenită de la mama ei. Asta nu este tot însă. Face sport și merge des la sală, iar în ceea ce ține de mâncare, are câteva reguli clare.

'Nu fac mari eforturi pentru a arăta așa. Ține foarte mult de genă. 70% reprezintă gena și 30% contează ce mănânci. Cred că trebuie să îi mulțumesc mamei și tatălui meu pentru felul în care arăt. Eu nu am avut niciodată probleme cu greutatea.

Recunosc, fac sport. Într-o perioadă normală cam de ¾ pe săptămână merg la sală. Mănânc ciocolată, normal, este preferata mea, nu fac un exces din asta. Nu încerc să îmi impun anumite lucruri. Încerc să evit zahărul. Nu mănânc grăsimi și carne de porc. Mănânc pește, legume, fructe, dar și salate.', a declarat Geanina Ilieș pentru Click.ro.

Geanina Ilieș: 'Am o viață foarte liniștită'

Nu doar stilul de viață sănătos, renunțarea la anumitea alimente, axarea pe fructe și legume sau antrenamentele în sală sunt cele care îi mențin silueta. Geanina Ilieș a continuat cu o serie de explicații. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că greutatea este controlată și de agitația sau liniștea din viață, astfel că înainte de orice dietă este importantă starea sufletească.

'Pe lângă asta, eu tot timpul îmi propun să am liniște sufletească. Am o viață foarte liniștită. Tot timpul când mi-am propus ceva a fost ok. Pentru mine, sănătatea și liniștea sufletească contează foarte mult', a continuat Geanina Ilieș.

Cum o duce pe plan profesional Geanina Ilieș

Geanina Ilieș a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a axat în mare parte pe viața ei personală, cât și profesională. Fosta prezentatoare TV și-a deschis un salon, care îi merge foarte bine, după cum chiar ea a declarat. Ei bine, cu toate astea spuse, nu este de mirar de ce a mărturisit că are o viață frumoasă și se simte împlinită din toate punctele de vedere.

Afacerea pe care o am merge foarte bine. Am avut o mică ședință de început de an chiar astăzi. Am o gașcă de fete care lucrează ca niște furnicuțe. Eu nu m-am considerat niciodată o șefă pentru ele. Vreau ca fetele mele să se simtă bine la serviciu și să le văd cu zâmbetul pe buze.

Eu am o relație foarte deschisă cu ele. Ele se simt foarte bine la locul de muncă. Am salonul de aproape opt ani și am avut răbdare și cu clienții, și cu angajații mei tot timpul. Am încercat să fie totul bine', a mai spus fosta prezentatoare TV.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton