Arată incredibil, la 45 de ani! Cum se menține în formă Adriana, soția antrenorului Dan Petrescu. Nu degeaba este alintată "Victoria Beckham de România"!

 Dumba Gabriela
.

La 45 de ani, Adriana Petrescu este alintată „Victoria Beckham de România” pentru că arată senzațional! Soția antrenorului Dan Petrescu a făcut un loc special sportului în viața ei, are grijă la alimentație, iar rezultatele se văd.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Atunci când nu reușește să ajungă la sală, Adriana improvizează în propria casă și își face antrenamentele intense fără nici un stres. Iar acest lucru se vede!

„Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară. E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare.

Toți suntem obosiți, toți avem zile grele, dar dacă ne dorim cu adevărat găsim timp măcar pentru câteva exerciții, o alergare ușoară sau o serie de abdomene. Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine', a declarat soţia lui Dan Petrescu, în urmă cu mai mult timp, potrivit Spynews.ro.

A intrat în lumea modeling-ului încă de la 16 ani, motiv pentru care a fost nevoie să își mențină forma fizică trasă prin inel. Și deși unii cred că femeia de afaceri se menține atât de bine datorită operațiilor estetice, Adriana Petrescu susține că intervențiile pe care și le face sunt doar de tipul îngrijirii și întreținerii pielii feței și nimic mai mult.

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Că să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu', a mai adăugat ea.

43139614_1968397216555867_126068298138779648_o43139614_1968397216555867_126068298138779648_o

Genele și respectul de sine fac o casă bună!

„La mine este o combinaţie de gene bune şi disciplină. Dacă cineva îţi spune că arăţi mai tânăr – clar este pentru că respecţi organismul. Toate au o explicaţie. Faptul că nu bei, nu fumezi. Eu nu mănânc târziu, nu mănânc după ora 20.00. Mă şi culc devreme. De asemenea, nu pot trăi fără sport, chiar dacă nu ajung în fiecare zi la sală. Sportul îmi dă tonus şi îmi asigură starea de bine. Apropo, am observat că s-a creat un trend prin doamne şi domnişoare: mersul la chirurg pentru corectarea diverselor aspecte inestetice. Eu le sfătuiesc să facă sport. Şi apar rezultate!”, spunea Adriana Petrescu într-un interviu pentru csid.ro, acum câțiva ani.

Face sport de la 15 ani

„Legătura cu sportul a început când aveam 15 ani, atunci când am mers prima oară la o sală de fitness, am fost atrasă şi mi-am făcut abonament. Am rămas fidelă. Mie îmi place mult să alerg în parc, nu pot merge la clase – nu mă simt confortabil atunci când sunt mulţi oameni la sport. Prefer să fac fitness singură sau ajutată de un profesor. Aşa simt că fac exerciţiile mult mai corect şi apar rezultatele dorite.”, mai spune soția lui Dan Petrescu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton