Transformare radicală! Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care a divorțat după 21 de ani și s-a făcut preot. A fost fotografiat într-o ipostază neașteptată

 Cica Cristina
.

Ovidiu Cuncea a renunțat la cariera sa de comediant, a divorțat după 21 de ani de cănicie și a luat-o de la început. A îmbrăcat straiele de preot și viața i s-a schimbat total!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Cuncea, un actor care a știut să se facă plăcut și cunoscut, a considerat la un moment dat că cel mai bine ar fi să renunțe la stilul de viață ales până atunci. Zis și făcut. Și-a găsit vocația de preot și a decis să se schimbe total.

Fostul artist are un comportament ireproșabil în viața de zi cu zi, chiar și atunci când iese afară la plimbare cu animalul de companie. Fostul artist a fost surprins de paparazzi Spynews îmbrăcat cât se poate de elegant, într-o ținută all black, cu sacou de culoare bleu deasupra. Fosta vedetă a demonstrat încă o dată cât de mult ține la natură, dar și la aproapele său și a oferit un exemplu strângând nevoile câinele său.

Citește și: Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct:„O să vă dau toate detaliile'. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TV

Ovidiu Cuncea ținea în mână mai multe pungi, semn evident că acesta nu este o excepție, ci un obicei pe care îl practică zi de zi.

Fostul actor nu a fost uitat, dovada fiind că oamenii încă îl mai opresc pe stradă pentru a i se adresa, iar Ovidiu Cuncea le răspunde politicos tuturor celor care îl abordează.

Citește și: Până la urmă sunt împreună! Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații de dragoste fără perdea:„E tot ceea ce am căutat!'

Cum a ajuns Ovidiu Cuncea din actor… preot

Reamintim că Ovidiu Cuncea a divorțat în vara anului 2019, după 21 de ani de căsnice. Soția actorului a depus cerere de divorț în februarie, unul dintre motivele importante fiind acela că Ovidiu Cuncea a luat calea bisericii.

Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină.’, a povestit la acel moment Ovidiu Cuncea la Antena Stars.

Tot el a povestit și despre chemarea către preoție și despre dorința părinților de a deveni preot.

Citește și: Sânziana Buruiană vorbește despre neplăcerile întâmpinate în cea de-a doua sarcină:„Am avut o lună de greață. La ecografie…'

„Am făcut seminarul teologic, înainte de 90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni’.

„Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja. Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul’, a declarat el la Vorbește Lumea.

Citește și: Eugenia Șerban, mărturisiri cutremurătoare despre viața de după cancer:„Urmez în continuare tratament injectabil din 3 în 3 săptămâni'/ EXCLUSIV

Ovidiu-Cuncea-1Ovidiu-Cuncea-1

Sursa foto: Facebook, Captură Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton