Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui: „M-a refuzat. E foarte grea...”

 Dumitrache Laura
.

Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Vica Blochina este foarte mândră de fiul său, Edan. Fosta balerină are un copil cu Victor Pițurcă. Recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei, în vârstă de 14 ani. Acesta a început să se considere un adult și are mici neînțelegeri cu mama lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Vica Blochina are un băiat de 14 ani cu Victor Pițurcă și relația cu fiul ei este foarte bună. Cu toate că tânărul adolescent preferă să petreacă mai mult timp cu tatăl său și refuză să meargă în vacanță cu mama sa, Vica îl înțelege pe Edan. În urmă cu câțiva ani, fostul fotbalist nu a vrut să-și recunoască fiul, iar fiul Vicăi a stat departe de tatăl său.

Vica si fiul sauVica si fiul sau

Blondina a dat detalii despre Edan, fiul ei și al fostului fotbalist Victor Pițurcă. Vica a explicat care este relația cu fiul ei de 14 ani, dar și cum se înțelege acesta cu tatăl său. Reamintim că Vica Blochina a trăit o poveste de dragoste cu actualul antrenor, iar relația lor a durat 16 ani.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Vica Blochina soției lui Victor Pițurcă, după ce a fost timp de 16 ani amanta lui Pițurcă: „Poate am rănit…”

Citește și: Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Reghe:„De acolo pleacă totul…'

Citește și: 5 ani de la moartea Denisei Manelista! Mesajul transmis de sora artistei:”A fost simpatizată de toți…”

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret:„În sfârșit am făcut-o'. Primele imagini de la nuntă

Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Vica Blochina, 46 de ani, are un copil din relația cu Victor Pițurcă. Cei doi au fost împreună 16 ani, iar Edan este rodul iubirii lor. Recent, vedeta a dat detalii despre relația pe care o are cu fiul ei, dar și cum se înțelege acesta cu tatăl lui. Vica a mărturisit că Edan nu se mai consideră un copil și nu mai acceptă sfaturi și ordine de la ea. De asemenea, adolescentul simte nevoia să petreacă mai mult timp alături de tatăl lui. Vica a vorbit public despre momentul în care Edan a refuzat să meargă cu ea în vacanță și a preferat să meargă la Victor Pițurcă.

El are o vârstă de adolescent, dar mie mi se pare ca e încă un copil. Îmi pare așa rău că îi zic ce să facă și el îmi spune că el este adult. E foarte grea vârsta acum.

Este foarte important că îl are pe tatăl lui, cât și pe mine. Ei sunt bărbați, înțeleg altfel lucrurile. (…) Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui și uneori m-am gândit că el ar vrea să stea cu el. În iarnă când am plecat o lună din țară, în vacanță și i-am zis să vină cu mine, m-a refuzat, a zis ca merge la tatăl lui.', a declarat Vica Blochina la Antena Stars, relatează spynews.ro.

Fiul Vicăi Blochina s-a mutat cu Victor Pițurcă

Invitată în emisiunea online  „Fiță cu Adiță', Vica a vorbit despre fiul său de 14 ani. Vedeta a mărturisit că Edan a decis să locuiască cu tatăl său, iar decizia adolescentului a surprins-o pe fosta balerină. Cu toate astea, balerina i-a respectat alegerea fiului ei.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece…Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să își petreacă timpul împreună', a declarat Vica Blochina.


Vedeta a intrat în depresie după plecarea lui Edan

Decizia lui Edan de a se muta la tatăl lui a băgat-o pe Vica Blochina în depresie. Vedeta a recunoscut că a suferit foarte mult și că a apelat la doi psihologi. Chiar și așa, suferința acesteia a durat mult timp.

Am avut momente în care mă trezeam și mă întrebam când mor. A fost foarte, foarte rău. Am avut o depresie din luna iulie până să plec în Thailanda. Eu am vrut să mor. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu corpul meu. Eu am avut tot ce trebuie. Am casă, am copil, am tată care iubește copilul, am business care produce, am cercul de prieteni, orice femeie și-ar fi dorit să aibă viața mea, călătoresc, nu-mi lipsește nimic. Mă trezeam în fiecare zi și plângeam. Voiam să mor.„, a spus fosta balerina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton