Ce se întâmplă cu Mihai Bendeac, după plecarea de la iUmor. Managerul actorului: „Există un contract juridic. În niciun caz nu se pune problema...”

 Dumba Gabriela
.

Ce se întâmplă cu Mihai Bendeac, după plecarea de la iUmor. Care este situația din prezent a lui Mihai Bendeac, la Antena 1, după ce acesta a refuzat să mai fie jurat la iUmor. Acesta nu este primul conflict al actorului cu Antena 1, iar în 2013 trustul l-a dat în judecată, pentru nerespectarea clauzelor din contract, cerând daune de 1.300.000 de euro. Acum, Mihai Bendeac a fost deja înlocuit în show-ul iUmor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu Mihai Bendeac, după plecarea de la iUmor. Mihai Bendeac a fost înlocuit din juriul emisiunii „iUmor', după ce a plecat, refuzând să mai participe la filmări. Părțile implicate, pe de o parte, actorul, iar de cealată, trustul Intact, nu au făcut public nici până în ziua de astăzi motivul pentru care acesta a părăsit emisiunea.

567567

Ce se întâmplă cu Mihai Bendeac, după plecarea de la iUmor

Playtech.ro scrie, pe surse, că motivul pentru care Mihai Bendeac a părăsit iUmor „este unul grav și că Bendeac ține în permanență legătura cu avocații și managerul său', pentru a lua o decizie privind următorul pas pe care-l va face.

Potrivit declarațiilor făcute de managerul actorului, Monica Munteanu, nu se pune în prezent problema plecării acestuia la un alt post concurent.

Bendeac se află sub contract cu Antena 1 și urmează a primi alte proiecte. Până atunci însă, el își va continua meseria sa de actor, noua piesă în care joacă pe scena teatrului, alături de George Mihăiță, având reprezentații în mai multe orașe, fiind „Desculț în parc'.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte', a declarat Monica Munteanu pentru Playtech.ro.

„Lucrurile sunt mult mai grave. Mihai a plecat și și-a contactat deja avocații pentru a hotărî ce va face în continuare', au declarat surse din anturajul lui Bendeac pentru publicația menționată anterior.

Citește și: Irina Rimes, despre lupta cu depresia:„Am avut momente grele. Nu puține au fost dățile când am renunțat la…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 21 de ani.Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani:'Familia ta este aici pentru tine'

De ce ar fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor

La mijlocul lunii septembrie, actorul a renunțat la colaborarea cu Antena 1, în urma unui conflict cu producția show-ului. Se pare că acesta ar fi refuzat să mai facă parte din juriu și a respins apelurile telefonice din partea șefilor săi.

În locul lui a venit Costel Bojoc, recunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy.

Potrivit Cancan, Bendeac ar fi avut un scandal cu producătorii emisiunii care ar fi vrut să publice o înregistrare pentru care Mihai nu și-ar fi dat acordul. Într-una dintre pauze, Mihai Bendeac ar fi urmărit un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie.

Fostul jurat de la „iUmor’ l-ar fi luat la mișto pentru atitudinea lui. El ar fi fost filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, în fapt, bunul său prieten, urmând ca apoi Antena 1 să difuzeze imaginile pe post.

Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!‘, ar fi spus actorul, conform sursei citate mai sus.

Mihai Bendeac nu ar fi fost de acord și de aici ar fi pornit scandalul, scrie sursa precizată mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton