Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent: „Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent. Romanița Iovan arată impecabil la vârsta de 58 de ani. Creatoarea de modă a adoptat un stil de viață care o ajută să se mențină în formă. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a dezvăluit că face sport încă de la primele ore ale dimineții, iar acest lucru face parte din ritualul său. Romanița Iovan a mai declarat că fiul ei, Albert, în vârstă de 16 ani, o menține în priză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent. Romanița Iovan arată foarte bine la vârsta pe care o are. Cunoscuta creatoare de modă face sport, iar acest lucru o menține în formă. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre relația cu fiul ei, Albert, care a împlinit 16 ani. Fiul creatoarei de modă a construit la școală o mașină electrică, pe care vrea să o testeze în Laponia, împreună cu colegii.

86635913_4013714478642374_9192993076040171520_n86635913_4013714478642374_9192993076040171520_n

Citește și: Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda:„Mă ocup și de…'

Citește și: Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani:”Tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna”

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie:„Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm…'

Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent

Romanița Iovan arată impecabil la cei 58 de ani pe care îi are. Într-un interviu pentru viva.ro, creatoarea de modă susține că nu deține niciun secret, ci pur și simplu are un alt stil de viață. Face sport încă de la primele ore ale dimineții, iar acest lucru o menține în formă. Are o relație bună cu fiul ei, Albert Iovan, care are 16 ani, și își dorește să nu fie pentru el o „mamă depășită'.

Arătați foarte bine. Care este secretul?

Am zis că nu este niciun secret, ci un stil de viață. Și îmi organizez timpul fără să am frustrări și fără să îmi fie greu. Nu mă gândesc niciodată că este un efort. Sigur, este un efort în fiecare zi, în sensul că este un efort fizic. Dar, de altfel, nu e un efort mental care să mă chinuie într-un fel sau altul. Deci, eu știu că acesta este programul meu. M-am trezit dimineața, m-am apucat de sport, după care am început activitatea profesională. Asta e o regulă și o respect, pentru că îmi place și nu o fac din obligație.

Într-adevăr, aș vrea să fiu o mamă tânără pentru fiul meu, care are 16 ani. Și gândește-te că eu am 58 de ani. Pe Albert l-am făcut la 42 de ani și vreau să nu se vadă diferența aceasta de vârstă între noi. Îmi doresc să fim prieteni buni până la 'sfârșitul lumii' și, niciodată să nu simtă că mama lui este depășită. Vreau să fiu lângă el, să îl înțeleg, că este cu o generație în urmă, chiar două generații. Și cred că este un lucru normal până la urmă. Nu este un chin sau altceva pentru mine.

„Sunt conștientă de faptul că Albert are adrenalina în ADN'

Să înțeleg că este o relație foarte bună între dvs. și Albert?

Relația dintre noi este foarte bună. Așa este.

Știu că l-ați încurajat. A început să meargă la competiții de raliu. Nu v-a fost teamă?

Da, l-am încurajat. Eu sunt conștientă de faptul că Albert are adrenalina în ADN. Și nu aveam cum să îl frustrez de această dorință a lui, de această pasiune pe care o împărtășește de doi ani de zile. Și atunci am zis 'ok', deci vreau să fii 'save', dar vreau să fii fericit în același timp. Iar lucrurile sunt foarte clare, pentru că este un sport despre care se spune că este periculos. Dar, de altfel, cine intră în atmosfera respectivă realizează că acea mașină, în care merge Albert, are o protecție din oțel.

Romanița Iovan: 'Albert a și avut un accident și s-a răsturnat cu mașina'

Albert a avut și un accident cu mașina. Nu v-ați speriat?

Da. Albert a și avut un accident și s-a răsturnat cu mașina. Efectiv, automobilul a ajuns tot pe roți, iar fiul meu a ieșit din mașină 'bine mersi'. Supărarea lui era că nu mai putea să continue cursa, pentru că nu s-a stricat mașina. Dar altfel, nu avea altă supărare. Da, îl încurajez, fără doar și poate. Când a vrut să facă scrimă, l-am încurajat. A vrut să cânte la chitară, i-am luat chitară. A vrut chitară electrică, după aceea a vrut una clasică… M-a zăpăcit! Tot timpul am zis 'încurajează-ți copilul', pentru că el are nevoie de chestia asta.

Așa își găsește drumul. Altfel, aia nu, că e periculos, aia nu, că nu știu ce… Nu poți așa, nu ai cum. Trebuie să experimenteze diferite lucruri și așa… până la urmă și va găsi calea. Și dacă el își va găsi o meserie, pe care să o iubească, este ideal. Îți dai seama? Exact cum sunt eu acum în situația mea, în care eu îmi iubesc meseria și o fac cu așa de mare plăcere, încât nu e pentru mine niciun efort. Am și zis că moda este aerul pe care îl respir. Am 31 de ani de activitate ca și casă de modă și înainte 6 ani ca și manechin. Gândește-te că, în total, sunt 37 de ani. O viață de om.

Fiul creatoarei de modă nu are o iubită încă

Și Albert până la urmă ce ar dori să facă? S-a decis? La ce facultate merge?

El acum are 16 ani și este, cum ar veni, în clasa a Xl – a la British School. Ei fac trei ani de studiu. Anul acesta va da 9 examene. Rețineți, 9 examene! Și-a ales materiile pentru aceste 9 examene încă de anul trecut. Și are științele. Și-a ales așa: fizică, matematică, chimie, design tehnologic… Vrea să meargă pe ideea aceasta de mașini. Dar a zis că nu vrea să fie arhitect, nu vrea să fie constructor, în sensul să stea la birou. Vrea să fie activ. Asta încă nu știu ce înseamnă, să fie activ. Probabil să călătorească mult, să meargă să facă, o să vedem. Dar, cu siguranță, ceea ce vrea să facă e legat de mașini.

Are o prietenă?

Deocamdată, nu are o iubită, dacă asta e ideea. S-a întâlnit cu două-trei colege, fete de la școală, prietene. Se duc la film, ies să mănânce sau la plimbare. Deocamdată, a zis că nu are timp pentru o astfel de relație, în sensul să îi ia mai mult timp, pentru că are de învățat. Are 'povestea' cu raliul, are un canal de YouTube, construiește o mașină electrică la școală, la British School… Deci, el are niște preocupări care, într-adevăr, îi iau mult timp.

Romanița Iovan: 'Vrea să plece în Laponia cu școala, să testeze mașina pe un lac înghețat'

Mașina aceasta electrică a început-o anul trecut, și este un fel de club. Deci, el rămâne după școală și mai stă și aici, în fiecare zi. Gândește-te, că trebuie să termine mașina. În luna martie vrea să plece în Laponia cu școala, să testeze mașina pe un lac înghețat. E ceva incredibil pentru niște copii. Nu îți vine să crezi. Și îți dai seama, că nu am decât să mă bucur pentru el.

Că tot vorbeați de diferența de vârstă, până la urmă îi înțelegeți preocupările?

Da. Și mă ține în priză, ca să zic așa. Vreau să fie parte din viața mea, chiar dacă suntem două generații diferite. Și nu doar să fie parte din viața mea și să înțeleagă activitățile mele, așa cum și eu le înțeleg pe ale lui. A vrut să știe cum mă îmbrac la petrecerea Elle și i-am zis: 'nu, o să mă îmbrac și vii să mă vezi, nu îți arăt înainte'.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton