Cum se înțelege Maria Constantin cu Robert Stoica, viitorul ei soț: „Atunci când se umple paharul, devin foarte rea”

 Oana Pantazi
.

Cum se înțelege Maria Constantin cu Robert Stoica, viitorul ei soț. Maria Constantin și Robert Stoica urmează să facă în curând pasul cel mare, iar artista a dezvăluit care este secretul relației armonioase dintre ei. Deși, mărturisește, ea este cea care se aprinde mai repede, cel care are ultimul cuvânt în cuplu este viitorul ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Maria Constantin cu Robert Stoica, viitorul ei soț. De mai bine de doi ani, Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista este în culmea fericirii de când a fost cerută în căsătorie și pune deja fiecare detaliu la punct pentru nuntă, care va avea loc anul viitor, în luna iulie. Mai mult, artista și-a găsit deja rochia de mireasă și e cât se poate de pregătită să facă pasul. Cât despre relația dintre ea și iubitul ei, Maria Constantin a dezvăluit care este secretul armoniei care domnește în cuplul lor.

constantin-1-1-892×1024-1constantin-1-1-892×1024-1

Cum se înțelege Maria Constantin cu Robert Stoica, viitorul ei soț

Vara viitoare, Maria Constantin și Robert Stoica vor deveni o familie și în acte, iar cei doi îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare momentul. Artista a dezvăluit că relația lor funcționează perfect, cu atât mai mult cu cât ea își lasă iubitul să aibă ultimul cuvânt. Cu toate acestea, Maria Constantin a mărturisit că are totuși o problemă, în momentul în care cineva reușește să o enerveze, și atunci nu-și mai controlează temperamentul.

Citește și: Ce moment special pregătește Maria Constantin pentru ziua nunții sale:„Va fi ca un tip de invitație’

Citește și: Câți bani cere Maria Constantin la o nuntă:'Cânt orice gen muzical'

Citește și: Ce condiție a pus Maria Constantin tuturor invitaților de la nuntă: „Toată lumea o să…”

„Eu sunt de obicei o fată foarte bună, numai că uneori, când cineva mă calcă pe coadă, când se umple paharul devin foarte rea, nu rea, foarte rea și uneori realizez și eu că sunt rea. Amândoi suntem prea buni și tot timpul îl las pe el să aibă ultimul cuvânt, pentru că el este bărbatul și așa mi se pare normal. Eu țin cont de ceea ce-mi spune și probabil și de asta funcționează relația noastră, fiindcă noi comunicăm foarte mult și luăm deciziile împreună', a mărturisit artista, la Antena Stars.

Maria Constantin și-a cumpărat rochia de mireasă

Cu siguranță fanii ei își amintesc perfect momentul emoționant al cererii în căsătorie, pentru că acesta a avut loc în timpul emisiunii Splash! Vedete la apă. Atunci, Maria Constantin a primit inelul de la Robert Stoica, iubitul artistei reușind să o surprindă și să o emoționeze în egală măsură.

Chiar dacă pare mult până la vară, cei care au organizat o nuntă știu bine că timpul e, de fapt, foarte scurt… Așadar, artista și-a achiziționat deja rochia de mireasă.

„Ceea ce pot eu să spun este că atunci când te aștepți mai puțin și când nu cauți, atunci vine! Mi-am luat rochia de mireasă înainte, pentru că găsisem un model pe care voiam să-l fac pentru o rochie de seară și chiar am zis că acel model, dacă va fi încă o dată în viața asta să mă mai mărit și nu aveam nicio speranță în privința asta, am spus că așa va arăta rochia mea de mireasă', a mai spus Maria Constantin pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton