Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria: „Relația noastră a înflorit de când...”

 Dumitrache Medeea
.

Copiii Maiei Morgenstern au moștenit-o pe marea actriță, iar asta o face una dintre cele mai fericite mame. Fiica ei, Cabiria, și-a luat licența în Actorie. Tânăra a vorbit despre cum și-a dat seama că pasiunea ei este tot teatrul, dar și despre cum este Maia Morgenstern ca mamă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern este una dintre cele mai mândre mame. Doi dintre copii, Tudor și Cabiria, i-au urmat pașii în teatru. Fiica ei și-a luat licența în Actorie de curând.

cabiria1cabiria1

Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria

Cabiria nu a fost dintotdeauna o pasionată de teatru. Când era în liceu îi plăcea matematica și avea cu totul alte planuri când venea vorba de viitor. Însă soarta a făcut ca, peste câțiva ani, Cabiria să urmeze cariera celebrei ei mame.

„Am crescut prin teatre, e adevărat, dar pasiunea mea s-a născut mult mai târziu. Una dintre profesoarele mele de engleză din liceu coordona trupa de teatru a liceului și m-a îndemnat să aplic și eu. Mai în glumă, mai în serios, am decis s-o fac. În ultimul moment', a spus Cabiria pentru impact.ro.

Citește și: Maia Morgenstern, certată de oameni, în metrou:

Citește și: Ce salariu are Maia Morgenstern.

Citește și: Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată.

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, divorțează… forțat!

„Uneori, chiar mă mir că am intrat. Pe-atunci aveam cu totul altă viziune în legătură cu viitorul meu, eram un matematician în devenire și-mi plăcea foarte mult, nu acordam cine știe ce atenție teatrului. Și-apoi, odată intrată, m-am îndrăgostit așa… pe loc'.

Însă Cabiria nu s-a îndrăgostit doar de scenă, ci și de un băiat! Probabil mulți se întreabă dacă mama ei a fost cea care a influențat-o, totuși, să aleagă această carieră. Cabiria a explicat că intervenția mamei a existat, probabil, doar în mod indirect.

„De scenă, de repetiții, de public, de adrenalină și de un băiat… Nu mai știu care a fost ordinea. În orice caz, privit din exterior, probabil că influența mamei în toată povestea asta a fost una indirectă, practic doar un factor care a determinat insistența profesoarei, pentru care sunt atât de recunoscătoare, ca să dau audiția'.

Cum este Maia Morgenstern ca mamă

Cu toții am văzut-o pe Maia Morgenstern în diferite roluri, însă Cabiria a vorbit despre marea actriță în rolul de mamă.

Tânăra a mărturisit că mama ei o susține din ce în ce mai mult, mai ales după ce Cabiria a ales să-i urmeze pașii. Relația mamă-fiică înflorește pe zi ce trece, iar Cabiria și Maia Morgenstern sunt din ce în ce mai deschise una față de cealaltă.

„Mama mă susține parcă din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul. Relația noastră a înflorit, parcă, de când am început să pășesc în domeniu. Discuțiile noastre sunt altfel, deschiderea noastră una față de cealaltă e alta'.

„Probabil că așa ar fi fost oricum, probabil că legătura noastră s-ar fi strâns odată cu maturizarea mea, dar faptul că acum împărțim același Univers sau, în orice caz, un procentaj mai mare din el, a ajutat mult în ceea ce privește comunicarea dintre noi', a mai adăugat Cabiria.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton