Cum a reacționat Violeta, fiica Andreei Marin, când l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu: "Mami, dacă te văd fericită..."

 Raiciu Adriana
.

Cum a reacționat Violeta, fiica Andreei Marin, când l-a cunoscut pe iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, prezentatoarea a vorbit despre viața, iar, printre altele, a adus în discuție și momentul în care fiica sa, Violeta, l-a cunoscut pe actualul ei partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a fost căsătorită în perioad 2006-2013 cu Ștefan Bănică. Cei doi au împreună o fată superbă, pe Violeta. La ceva timp după separarea de juratul de la X Factor, vedeta și-a refăcut viața alături de Tuncay Ozturk, însă nici mariajul cu acesta nu a rezistat prea mult, s-au despărțit în 2017. Însă, soarele a ieșit, din nou, pe strada Andreei Marin, iar acum se iubește cu Adrian Brâncoveanu.

andreea-marin-2andreea-marin-2

Invitată recent la emisiunea prezentată de Teo Trandafir, Andreea Marin a vorbit despre momentul în care fiica ei a aflat despre Adrian Brâncoveanu, actualul iubit, dar și despre relația pe care o are cu aceasta. Iată declarațiile făcute de îndrăgita prezentatoare de televiziune!

Citește și: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și…' / EXCLUSIV

Citește și: ‘Mie îmi place naturalețea’. Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Ce ritual respectă zi de zi

Citește și: De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…'

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Emil Mitrache, alias Americanu din „La Bloc': „Încep să se vadă rezultatele muncii. Să fiu solicitat'

Cum a reacționat Violeta, fiica Andreei Marin, când l-a cunoscut pe iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu

Întrebată cum a reacționat fiica ei, Violeta, atunci când a aflat că este într-o nouă relație, Andreea Marin a dat un răspuns cât se poate de clar. Prezentatoarea de televiziune susține că tânara s-a bucurat foarte tare pentru mama ei și relația dintre ea și Adrian Brâncoveanu s-a sudat imediat.

„A fost cum să zic, o relație care s-a sudat imediat. Nu am avut nici cea mai mică problemă.Da, există această posibilitate, să nu te înțelegi, să nu-ți placă, nu a existat această problemă. Dimpotrivă, ea mi-a spus mai târziu: ‘Mami, eu nu sunt fericită dacă tu nu ești fericită! Dacă te văd fericită, primesc binele în viața noastră ca să fie așa’. M-a emoționat când mi-a spus lucrul ăsta, dar ideea e că și noi avem o relație matură și zic că o relație care e bună e benefică și pentru ea, nu doar pentru noi.Copilul nu se simte exclus, e parte din această poveste, așa cum pentru mine, în primul rând, copilul e pe locul întâi. Și e firesc să fie așa.', a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii 'Teo Show'.

Ce spune despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu

Tot în cadrul emisiunii, fosta soție a lui Ștefan Bănică a mai vorbit despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Aceasta susține că nu se grăbește să ajungă, din nou, în fața altarului.

Nu, eu sunt și eu trecută prin viață, cu niște istorii pe care le știm în mare, și nu mă grăbesc, să zic așa. Nu vreau să zic nici ‘nu’, pentru că nu vreau să fiu omul absurd și nu sunt marcată pe viață de ceva. Ce merge, bine, ce nu merge, asta e, trebuie să ne vedem de vieți și unii și alții și trebuie să căut[m ce e mai bun pentru noi. Nu sunt deloc pe ideea stai acolo și suferă. Să ajungem până acolo și vom vedea (n.r. până la momentul cererii în căsătorie).', a mai spus Andreea Marin, în cadrul aceleiași emisiuni.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton