Ce admiră Anca Dumitra cel mai mult la soțul ei și ce așteptări are de la căsnicia lor: "Să dea Dumnezeu să facem cât mai..."

 Dumba Gabriela
.

Ce admiră Anca Dumitra cel mai mult la soțul ei și ce așteptări are de la căsnicia lor. Anca Dumitra s-a căsătorit în decembrie 2022 și a dezvăluit ce iubește cel mai mult la soțul ei, dar și ce așteptări are de la căsnicia lor. Actrița din „Las Fierbinți” recunoaște că nu se aștepta să se mărite, dar este extrem de fericită că a făcut acest pas și speră ca povestea lor de dragoste să dureze toată viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce admiră Anca Dumitra cel mai mult la soțul ei și ce așteptări are de la căsnicia lor. Soțul actriței Anca Dumitra se numește Maferd Spendier și este de origine austriac. Au o relație de câțiva ani, iar el a decis să se stabilească în România și chiar dacă sunt amândoi discreți cu viața personală, actrița a dezvăluit câteva detalii din povestea lor de dragoste.

3453434534

Ce admiră Anca Dumitra cel mai mult la soțul ei și ce așteptări are de la căsnicia lor

Actrița din serialul Las Fierbinți este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală. În decembrie 2022 a spus oficial „Da!' în fața ofițerului de Stare Civilă. Îmbrăcată într-o rochie roșie superbă, Anca Dumitra a radiat de fericire alături de soțul ei, de care este foarte mândră.

Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult„, a declarat Anca Dumitra într-un interviu pentru TV Mania, atunci când a fost rugată să numească o primă calitate a soțului ei.

Cât despre lucrurile neconvenționale pe care le-au făcut împreună, Anca Dumitra spune că mariajul în sine este unul dintre ele.

„Probabil faptul că ne-am căsătorit. Nu ne gândeam la asta. Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, a mai declarat actrița din Las Fierbinți.

Citește și: Cum se înțelege Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, cu iubitul austriac: „El e mai timid, eu vulcanică…'

Citește și: Cum este Anca Dumitra, alias Gianina din „Las Fierbinți’, în viața reală: „Olteancă, pasională și…’

Citește și: Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană. Ce rol interpretează: „Filmul va apărea în 2023, m-am potrivit mănușă'

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar… / EXCLUSIV

Cine este soțul Geaninei din Las Fierbinți

Soțul actriței Anca Dumitra se numește Maferd Spendier și este de origine austriac. Au o relație de câțiva ani, iar el a decis să se stabilească în țara noastră.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de multspunea Anca Dumitra, în cadrul unei emisiuni, cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton