Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare: "La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când..."

 Oana Pantazi
.

Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare. Carmen Tănase este o actriță cu experiență vastă, însă rolul din serialul „Clanul”, unul dramatic a fost o provocare și pentru ea, la fel și colaborarea cu tânărul regizor Anghel Damian, care este extrem de atent la detalii. Iată cu ce s-a confruntat Carmen Tănase în timpul filmărilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare. Carmen Tănase este de o viață pe platourile de filmare, însă întâlnirea cu un regizor cu 30 de ani mai tânăr a reprezentat o adevărată provocare pentru ea. Înfrăgita actriță a revenit pe micul ecran odată cu rolul din „Clanul”, care, în mod neașteptat pentru fanii ei, este unul dramatic, total diferit de cele în care a fost văzută până acum. Iată ce a dezvăluit actrița din culisele producției și ce spune despre relația ei cu regizorul Anghel Damian!

carmen-tanasecarmen-tanase

Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare

Rolul Luminiței, din serialul „Clanul”, este o provocare pentru Carmen Tănase, care a dezvăluit că, după ce a jucat în ultimii ani doar comedie, acum îi vine foarte greu. Mai mult, faptul că regizorul Anghel Damian, spune ea, este foarte tipicar i-a dat de furcă, în special la scenele în care trebuia să plângă.

Citește și: Dramele care i-au marcat viața actriței Carmen Tănase: „Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare’

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară:„N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani:„M-a durut foarte tare suferința fiului meu’ / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă:'Nu aș fi mers la Poliție, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul'

„Ea (n. red. Luminița, personajul pe care îl interpretează) e în mine cumva și e greu, mai ales că, dacă lucrezi cu Anghel, care este foarte tipicar și care face 700.000 de set-up-uri și tu ai de plâns, băi, e greu! E greu, că mie nu îmi pune glicerină nimeni.

La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când te duci acasă și nu mai poți nici să dormi după așa ceva. Nu ai cum să dormi după așa ceva. E foarte solicitant, dar și foarte ofertant, și foarte frumos pentru că mie îmi plac provocările, în general', a dezvăluit Carmen Tănase în podcastul lui Codin Maticiuc.

E diferit rolul, pentru că eu am jucat în ultimii ani comedie, recunosc că-mi și place comedia, mă simt în largul meu și acum e greu, pentru mine e greu, am și tot spus pe la interviuri„, a mai spus Carmen Tănase.

Cum a schimbat-o pe Carmen Tănase rolul Flacăra din telenovela Inimă de Țigan

Cu toate că a jucat, probabil, sute de roluri de-a lungul timpului, cel mai drag i-a rămas cel din Inimă de Țigan. Mai mult decât atât, Carmen Tănase susține că acesta a ajutat-o într-o perioadă dificilă pentru ea din punct de vedere psihic. De altfel, rolul carismaticei Flăcărica i-a adus un capital uriaș de popularitate.

„Mie mi-a rămas și o să-mi rămână mereu în suflet rolul Flacăra’. 4 ani l-am jucat și mă va urmări până la moarte. Deși am făcut roluri diverse și frumoase pe care le iubesc, Flacăra se detașează, este un personaj care m-a marcat și mă marchează în continuare. Mi-a adus daruri și beneficii, popularitate, era o bucurie la filmări, inventam lucruri.

Rolul acesta m-a vindecat psihic, sub masca personajului făceam ce vroiam eu, în orele de filmări mă purtam exact cum doream. Și azi, pe stradă, oamenii confundă omul cu personajul și sunt destule situații în care acționez cu mai multă voință apelând la Flacăra, și atunci oamenii dau înapoi', a mărturisit actrița, în emisiunea La Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton