Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei, Violeta: „Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Marin a dezvăluit cum se se înțelege cu fiica ei, Violeta. Fire deschisă, prezentatoarea de la TVR 2 a recunoscut că între ele există și momente frumoase, dar și unele în care se contrazic. Cu timpul, vedeta a realizat că adolescenta îi seamănă leit, nu doar la aspect, cât și la comportament. Iată prin ce episod dificil a trecut fata ei și a lui Ștefan Bănică!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a vorbit public despre cum se înțelege cu fiica ei, Violeta. Superba adolescentă a rezultat din căsnicia pe care prezentatoarea TV a avut-o cu Ștefan Bănică. Relația celor două este una bună, atât cu momente frumoase, cât și cu momente în care se contrazic. Din fericire, de fiecare dată, ele reușesc să treacă peste orice „impas'.

andreea-marin-fiica-1andreea-marin-fiica-1

Andreea Marin nu se mândrește doar cu o carieră de succes, ci și cu o fiică superbă, care-i seamănă leit, din mai multe puncte de vedere. Violeta este pasionată de scris, dar și de muzică, și se face remarcată prin ambiție, la fel ca celebrii săi părinți. Ajunsă la vârsta adolescenței, ea și faimoasa ei mamă se sfătuiesc mereu, dar au parte și de unele contraziceri.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Marin îi interzice fiicei sale operațiile estetice:”Nu susțin mamele care…”

Citește și: De ce a făcut Andreea Marin credit la bancă:„Nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție'

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara:„Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic'

Citește și: Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, declarație surprinzătoare:„Când moldovenii vor spune că vor unirea cu România, acest lucru se va întâmpla'

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei, Violeta

Odată cu trecerea anilor, Andreea Marin și-a dat seama că multe lucruri pe care fiica ei le face acum, le făcea și ea la aceeași vârstă. De aceea, vedeta spune că, probabil, tatăl ei era „tare chinuit', având în vedere că trebuia să fie și mamă și tată la vremea aceea.

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că probabil tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea.

Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos, şi dificil în acelaşi timp', a spus Andreea Marin despre fiica ei, Violeta, pentru okmagazine.ro.

Andreea Marin, despre fiica ei: „Ea pare o fire mai docilă'

Deși Andreea Marin o încurajează pe fiica ei să experimenteze de una singură, vedeta recunoaște că, uneori, sunt momente în care lipsa experienţei îşi spune cuvântul. Consideră că Violeta nu poate simți anumite pericole precum le simte ea, având în vedere diferența de vârstă.

„Există momente când lipsa experienţei îşi spune cuvântul. Nu are cum să simtă anumite pericole aşa cum le simt eu, ca om trecut deja prin mare parte din viaţă. Ea pare o fire mai docilă. Pare, dar nu e deloc! Este foarte încăpăţânată şi-mi seamănă perfect', a continuat vedeta.

Prin ce perioadă delicată a trecut Violeta

Deși, în general, e o fire veselă, fiica Andreei Marin a trecut și printr-o perioadă mai dificilă, în pandemie. Adolescentei i-a părut rău că nu a mai mers la școală și a stat departe de colegii ei, având în vedere că orele se făceau online. Cu toate acestea, Violeta a reușit să-și păstreze optimismul și a depășit cu bine acea situație. De altfel, fata lui Ștefan Bănică a avut și Covid, chiar de ziua ei de naștere.

„Normal că nu i-a plăcut faptul că nu mai putea să meargă timp îndelungat la şcoală, că trebuia să stea de una singură în camera ei şi să-şi facă lecţiile, în loc să împărtăşească toate aceste lucruri cu colegii de clasă. Fiind un copil sociabil, i-a lipsit ideea de colectiv. Însă, pe de altă parte, când eu îmi făceam probleme, mă uitam în jur şi vedeam tineri care treceau prin depresie, prin momente emoţionale grele, ea mă liniştea. Îmi spunea: „Mama, stai liniştită. Nu am nicio problemă. O să-mi revin, există internetul, ne vedem pe tabletă şi totul va fi bine. O să treacă şi asta!'.

Desigur, a avut şi momente mai dificile. A avut Covid chiar de ziua ei, dar și de Crăciun, şi de Anul Nou – toate trei la un loc, pentru că e născută în decembrie – şi asta n-a fost deloc uşor', a conchis „Zâna Surprizelor'.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton