Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație: „Sunt foarte irascibilă de fel. Sunt geloasă”

 Dumba Gabriela
.

Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație. Fiica Andreei Esca a fost întrebată recent de ce nu se căsătorește cu iubitul ei. Vedeta susține că a primit de multe ori această întrebare și simte nevoia să lămurească pe toată lumea de ce preferă să mai amâne acest eveniment pe care nici ea, nici iubitul ei nu și-l doresc acum. Alexia Eram și Mario Fresh au avut și o pauză de câteva luni în relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație. Deși Mario Fresh afirma acum ceva timp că vrea să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca susține că nu este pregătită de căsătorie și în nici un caz pentru copii. Cântărețul îi dădea exemplu pe părinții lui, care s-au cunoscut la 15 ani, astfel că niciodată nu este prea devreme pentru o familie.

5-45-4

Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație

Alexia Eram primește tot mai des întrebări legate de nuntă și copil, mai ales că Mario Fresh afirma nu demult că vrea să se însoare. Tânăra nu este neapărat deranjată, dar știe clar cum va arăta viața ei alături de Mario, indiferent ce spun oamenii.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât.

Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună', a precizat Alexia Eram, pentru WOWnews.

Acum ceva timp, Mario Fresh declara are planuri mari cu Alexia Eram. Invitat în podcast-ul lui Radu Tibulca, artistul spunea că vrea să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit', a dezvăluit Mario Fresh.

Citește și: Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei. De la 3 ani, actrița a fost crescută de tată: „S-au adorat, de aceea eu am ieșit atât de frumoasă’

Citește și: Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu…

Citește și: Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023. Fostul concurent a izbucnit în plâns: „M-am simțit dezamăgit

Cum gestionează Alexia Eram gelozia în relația cu Mario Fresh

În 2021, Alexia Eram și Mario Fresh au luat o pauză de câteva luni, dar, spre bucuria fanilor, s-au împăcat și pare că au trecut peste neînțelegerile din acea perioadă. Fiica Andreei Esca recunoaște că este geloasă.

„Nu sunt o persoană foarte relaxată, sunt foarte irascibilă de fel, dar nu sunt nici o persoană foarte nervoasă de fel. Sunt agitată de fel. Sunt geloasă cum orice om e gelos. Nu cred că există să nu fii gelos.

Cred că în orice relație există o mică parte de gelozie, nu cred că există relații în care să nu fie deloc, așa că este bine asta. Dacă nu ar fi gelozie înseamnă că ceva nu e ok.

Nu poate să fie omul cu ochelari. Are voie să zică dacă o fată e frumoasă, are dreptate. Este firesc. Dacă vezi pe cineva frumos, afirmi asta. Asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple ceva', a declarat Alexia Eram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton