Ce dietă ține Andreea Ibacka: „Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat atenția către alimente...”. Ce se întâmplă cu soțul ei, Cabral / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Ce dietă ține Andreea Ibacka. Actrița Andreea Ibacka este una dintre cele mai plăcute prezențe din showbiz, emanând întotdeauna o eleganță naturală și o atitudine pozitivă. Vedeta are o familie minunată, alături de soțul Cabral, și cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago. Cu Andreea Ibacka m-am întâlnit la un eveniment caritabil, organizat de restaurantul cu specific turcesc, Duman, din Capitală. Andreea mi-a povestit despre cum își educă copii pentru a mânca sănătos, maniera surprinzătoare prin care își menține silueta, dar și despre o nouă schimbare de carieră din viața soțului ei, Cabral.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Andreea Ibacka. Actrița Andreea Ibacka a devenit cunoscută publicului român din telenovele de succes, precum „Inimă de țigan” sau „Aniela”. La vârsta de 37 de ani, Andreea Ibacka este o femeie împlinită cu o carieră în televiziune și social-media, dar și mamă a doi copii, Namiko și Tiago, și soția lui Cabral. Andreea a fost invitată la un eveniment caritabil, organizat de restaurantul cu specific turcesc, Duman, din Capitală, în scopul ajutorării victimelor cutremurului din Turcia.

Noul restaurant Duman Herăstrău, deschis de curând în zona de nord a Bucureștiului, va dona întregul profit, acumulat în perioada 24- februarie- 27 februarie 2023, victimelor cutremurului din Turcia. Deschiderea locației a avut parte de prezența mai multor vedete, iar Andreea Ibacka nu a ezitat să-și aducă contribuția, și în același timp să ne vorbească puțin despre viața ei. Am vrut să știm care este secretul siluetei trase prin inel, după cele două nașteri, dar și ce se mai întâmplă în viața copiilor și a soțului ei, Cabral.

deschidere-duman-herastrau-andreea-ibakadeschidere-duman-herastrau-andreea-ibaka

Ce dietă ține Andreea Ibacka

Bună, Andreea, arăți extraordinar în seara asta. Tu ești adepta unui stil de viață echilibrat, ai ținut vreun regim special, acum, în prag de primăvară? Ești adepta dietelor de detoxifiere?

„Știu că este un subiect foarte popular, n-am testat pe pielea mea și recunosc că mare parte din merit nu-mi aparține, n-am avut niciodată probleme cu silueta, nici chiar după sarcini, mi-am revenit foarte repede, pentru că am un metabolism care arde tot, deocamdată.”

Ai o siluetă trasă prin inel. Care este secretul? Te antrenezi la sală, faci exerciții fizice regulat?

„Nu lucrez foarte mult la sală, însă încerc să am un stil de viață sănătos pentru că mă ajută foarte mult și moștenirea genetică și mama mea a fost la fel până la 50 de ani, a avut 50 de kilograme. Dar este important să ai un stil de viață sănătos, mai degrabă sunt atentă la ce mănânc, deși mai am și o zi în care „trișez” și mănânc porcării. Este important să nu te frustrezi, pentru că atunci când te abții 100%, la un moment dat intervine frustrarea că nu ai voie anumite alimente la care tânjești.

Citește și: Andreea Ibacka a vorbit despre problemele în relația cu Cabral: „Dacă se poate ca soțul să mă felicite la megafon…”

Citește și: „Șocul și povara au fost așa de mari încât…”. Cum a depășit Andreea Ibacka perioada când a fost supectă de cancer la sân

Eu mănânc destul de sănătos și odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat mult mai mult atenția către alimente bio, ecologice, care, într-adevăr sunt mai costisitoare, dar gândindu-mă în perspectivă, merită. Și dacă cumpăr pentru ei, fructe și legume netratate chimic, am ajuns și noi să mâncăm mai sănătos decât mâncam înainte, mâncăm pește, ceea ce nu făceam în general, evităm prăjelile și, de câțiva ani, avem obiceiuri mai sănătoase.”

Andreea Ibacka îi ține pe copii departe de dulciuri și sare

Fiica ta, Namiko, merge la deja la grădiniță. Cum faci astfel încât să aibă o alimentație sănătoasă, atunci când ea este în colectiv, alături de ceilalți copii, care mănâncă bomboane, dulciuri.

„Nici pe ea nu încerc să o privez 100%, și ea a descoperit ciocolata destul de târziu, la trei ani și jumătate. Atunci când a început să intre în colectivitate este normal. Încerc să limitez. Are un moment al zilei când are voie să mănânce ceva dulce, niciodată seara, pentru că o agită. Știm cu toții că copiii se transformă după o porție de zahăr și ca să doarmă liniștită, doar dimineața are voie să consume dulciuri și doar după ce a luat masa. Lui Tiago nu-i oferim dulciuri, este prea mic, are un an și patru luni și încă nu-i dau mâncare cu sare, foarte rar, poate doar dacă mâncăm undeva în oraș. Dacă gătesc acasă nu-i pun sare.”

Andreea Ibacka, despre Cabral: „Sunt niște schimbări în viața lui profesională”

Pe blogul tău, postezi adesea rețete de preparate. Îți place să gătești?

„Acasă gătesc eu de foarte multe ori, îmi face plăcere, nu fac chestii atât de complicate, însă felurile acelea pe care le fac eu, îmi ies bine și invitații noștri la masă mă complimentează.

La Namiko la grădiniță sunt pe stil vechi și au bucătărie și niște bucătărese care gătesc și miroase atât de frumos dimineața când o duc acolo mi se face poftă de multe ori, pentru că recunosc mirosurile copilăriei, pentru că recunosc mirosul de ardei umpluți, nu doar paste, pizza și ce mai preferă copiii din ziua de azi. Namiko e mai mofturoasă și câteodată mai refuză și mănâncă ciorba mai mult strecurată.”

Ce mai face soțul tău, Cabral?

„Este la filmări, revine el cu vești. Sunt niște schimbări în viața lui profesională și este absolut normal să ofere el detaliile.”

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton