Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei în carantină. Soțul vedetei e nevoit să stea cu soacra în casă: ”Sunt lucruri care îl enervează. Nu e chiar cel mai plăcut lucru”

 Lupescu Anca
.
Mama-Oanei-Roman-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-2Mama-Oanei-Roman-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-2

Oana Roman a povestit pentru Antena Stars cum merg lucrurile în famila ei, de când este nevoită să stea în izolare alături de fiica ei, soțul său, dar și mama ei.  Oana Roman încearcă să păstreze armonia în casă, însă restrângerea libertăților le dă bătăi de cap celor din familie. 

Iza, fetița celor doi, le ocupă cea mai mare parte a timpului. 

„Facem ce face toată lumea în momentul acesta! Gătim, facem curat și iarăși și iarăși. Iza face fișe, colorează, ne jucăm prin curte… Nu am reușit să devin influencer pe Instagram, dar ea va fi cu siguranță un mare influencer. Își va face vlog', a declarat Oana Roman. 

Răbdarea este cheia

Micile neînțelegeri din cadrul familiei sunt normale, însă Oana Roman a precizat că a învățat să aibă mai multă răbdare cu fiecare. 

„Am învățat să am un pic mai multă răbdare. Acum, vrând, nevrând, trebuie să am răbdare.'

În ceea ce privește relația pe care o are cu soțul ei, Oana Roman a mărturisit că „lucrurile se desfășoară ok, în sensul în care tragem de păr, nu batem, nu ne certăm, nu ne dăm cu capul de pereți'. 

Cu toate acestea, „pentru Marius e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obișnuit să mai meargă cu băieții la fotbal, la bere. El pleca dimineață, își făcea treaba, venea… Acum sunt și lucruri care îl enervează… Normal. Și încerc să-l înțeleg pentru că și pe mine mă enervează lucruri. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru… Are momente în care răbufnește și el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spațiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăți', a mai spus Oana Roman. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton