Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Băsescu, și Irina Noapteș au divorțat în mare secret. După 6 ani de căsnicie și-au spus adio la notar

 Stamen Diana
.

Separare neașteptată în plină pandemie de coronavirus. Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș au divorțat în mare secret, după șase ani de căsnicie.

În urmă cu șase ani, Hrebenciuc Jr. își unea destinul cu fiica 'Nababului CFR', însă nu pentru totdeauna. Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș au divorțat în mare secret, fără să facă prea mare tam-tam, potrivi Cancan.

Căsnicia lor s-a terminat brusc, iar cei doi au semnat deja actele de divorț la notar. În anul 2014, Andrei și Irina aveau parte de o nuntă ca în povești la Palatul Snagov, unde au fost prezente 400 de persoane.

Deocamdată motivul pentru care Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș au divorț nu a fost făcut public. Cei doi se pare că au ales să se departă pe cale amiabilă, la notar.

Citește și: Scandal de proporții între Andreea Bălan și George Burcea. Foștii parteneri și-au aruncat cuvinte grele chiar de Paște: „Vreau un tată exemplar, nu de care să-mi fie teamă!'

FOTO: Libertatea

Untitled-22_89Untitled-22_89
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton