Cum se înțeleg Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, la 3 ani de la căsătorie: „Fiecare face ce...”

 Borcilă Andreea
.

Cum se înțeleg Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, la 3 ani de la căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, stabilindu-se în Brașov, reședința bucătarului. Fiecare dintre el își urmează cea mai mare pasiune. El se ocupă cu gătitul, în timp ce frumoasa influenceriță este interesată de zona de îngrijire facială și corporală. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, la 3 ani de la căsătorie. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au făcut cununia civilă în vara lui 2019. După doi ani de pandemie și de restricții, cei doi au hotărât ca în iunie, anul trecut, să își unească destinele în fața altarului, la o biserică din Brașov. Nunta a fost organizată în mare secret, apoi atât mirii, cât și invitații s-au distrat pe cinste la petrecere. Recent, ei au sărbătorit un an de la cununia religioasă. 

daiana-anghel-1daiana-anghel-1

După cununia religioasă, mirii au petrecut alături de apropiați la un local exclusivist din Brașov, iar alături le-au fost, printre alții: Cristina Ich, Alex Pițurcă, Denisa Tănase, Mircea Brânzei și Gina Maican. De atmosferă s-a ocupat solista Monica Anghel, iar Daiana i s-a alăturat și au cântat împreună o piesă. Buchetul miresei a fost prins chiar de celebra influenceriță, Cristina Ich. 

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Daiana Anghel la față:”Era ceva deranjant”

Citește și: Soțul fostei știriste Daiana Anghel a făcut infarct:„Este internat la spital, mâine urmează…'

Citește și: Gabriela Spanic, „regina telenovelelor”, dezvăluiri șocante în podcastul lui Lucian Viziru:”Au încercat să ne omoare”

Citește și: Prodanca i-a luat lui Reghe mașina de 450.000 de euro oferită cadou de ziua lui:”Vreau banii mei înapoi”

Cum se înțeleg Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, la 3 ani de la căsătorie

Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea au fost alături unul celuilalt atât în momentele bune, cât și în cele tensionate. Cu un an în urma căsătoriei religioase, bucătarul a suferit un infarct. Acum, cei doi se simt mai bine ca niciodată, mai ales că fiecare dintre ei își urmează pasiunea.

El gătește, în timp ce frumoasa influenceriță activează în mediul online, fiind preocupată de produsele dermatocosmetice. Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, Daiana Anghel a povestit că cei doi formează o echipă bună atât separat, cât și împreună. Chiar dacă au un hobby diferit, atunci când vine vorba de shopping, Daiana Anghel și Sorin Gonțea ajung la un numitor comun, fiind pe aceeași lungime de undă.  

„Avantajul cred că este că nu pot să mănânc cantitativ foarte mult. Sunt genul care gustă din toate, dar se satură repede. Nu pot să mănânc cantități industriale. Iar el face cantități…Asta este meseria lui și pasiunea lui. Nu ai cum să ții dietă cu el în casă. Din fericire, știi cum se zice: fiecărei ciori îi dă Dumnezeu partenerul ei, așa și cu mine.

Nu că nu știu să gătesc, doar că nu ai cum să gătești cu Sorin în casă, chiar nu ai cum. Fiecare face ce știe cel mai bine la noi în casă: eu cu skin care-ul, el cu gătitul. Norocul meu este că nu mă îngraș și că nu am fluctuații de greutate. Ghinion este că el se îngrașă. Deci mai complicat este la el decât la mine. El este gurmand. N-ai cum să gătești bine dacă ție nu îți place să mănânci. Dacă nu ai pofta aia, nu ai cum să gătești bine. Nu există bucătar în lumea asta care să nu fie gurmand', a spus Daiana Anghel.

Chef Sorin Gonțea își va deschide propriul restaurant 

Bucătarul a creat meniul, de-a lungul carierei lui profesionale, pentru mai multe locații din București și din țară. Acum, cheful a decis să-și deschidă propria afacere și, alături de soția lui, se pregătesc să inaugureze restaurantul, în viitorul apropiat. 

„Trebuie să deschidă în curând. Am făcut împreună amenajarea și la restaurant și acasă. Bine, în baie, sau în birou la mine cum îmi place să spun, el nu s-a băgat. Dar uite, cum el nu s-a băgat în baia mea, nici eu nu prea m-am băgat în bucătăria lui. Acasă facem altă bucătărie', a mai povestit Daiana Anghel pentru sursa citată anterior. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton