Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor: „Ne știm din studenție. Ea a fost...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor. Constantin Cotimanis joacă într-un nou serial la postul Antena 1. Într-un interviu pentru viva.ro, celebrul actor vorbește despre rolul pe care îl interpretează, Marcel Pescaru, dar și despre colegii de pe platoul de filmare. Iată ce detalii de culise ne-a dat îndrăgitul artist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor. Constantin Cotimanis a vorbit despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Lia, soția soțului meu', de la Antena 1. Actorul e încântat de rol, însă consideră că „nu e rolul vieții' lui.

143013963_240548094303968_5119692073092866304_n143013963_240548094303968_5119692073092866304_n

Citește și: Când începe serialul Lia, la Antena 1.Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Citește și: Bebe Cotimanis, despre cea mai dificilă scenă pe care a trebuit să o filmeze:„La un moment dat mi-a amorțit obrazul'

Citește și: Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani:„Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână…' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, despre experiența nașterii premature:„Este necesar să recunoști semnele. Eu nu prea m-am interesat, a fost o greșeală'. Cum se simte acum fiica ei / EXCLUSIV

Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor

Constantin Cotimanis joacă rolul lui Marcel Pescaru într-un serial nou de la Antena 1, 'Lia, soția soțului meu'. În serial, actorul face un cuplu cu actrița Carmen Ionescu, cu care s-a mai intersectat în cariera sa.

Cum este personajul pe care îl interpretați în serialul 'Lia, soția soțului meu'?

Personajul pe care îl interpretez în acest serial este un om fără școală, un om care consideră că școala vieii este de ajuns, un om care vrea să coordoneze alte vieți, viețile copiilor săi. Ale soției sale nu, pentru că ea este un punct fix în misoginismul lui, încât ea nu mai mișcă dreapta, nu mai mișcă stânga și e împlinită că este cu el. Și asta îi este de ajuns. Deci, cu nevastă-sa a terminat, cu copiii mai are ceva dificultăți și a mai apărut și Lia, personajul principal, nepoata neveste-mii. Lia este fiica unui tată pe care l-am urât și toată ura pe care am avut-o pentru tatăl ei, care a murit, o arunc pe săraca fată. Ăsta nu este un lucru tocmai frumos, dar îmi place la nebunie.

E o provocare pentru dvs. acest rol?

Orice rol e o provocare, dar mă ajută să fac mai clară radiografia personajului pe care îl joc, Marcel Pescaru. Faptul că l-am urât pe tatăl ei, al Liei, și nu-i găseam motiv de ce o urăsc pe fata lui… o fată frumoasă, mică. Să urăști un copil e ca și cum a-i da într-un animal. Practic, dai cu o păpușă de pământ, și am găsit chestia asta în trecut, am găsit în privirea ei mândră… 'Uite, privirea lui tac-tu, așa mă privea el!' Și a început să meargă motorul personajului Marcel Pescaru, găsind asta în trecutul lui.

Bebe Cotimanis formează un cuplu cu actrița Carmen Ionescu în serialul Lia

În serial, faceți un cuplu cu actrița Carmen Ionescu. Ați mai jucat cu domnia sa?

Am mai jucat în 'Lacrimi de iubire', dar ea era nevasta altuia. Era nevasta lui Gelu Nițu. Și ne-am intersectat în câteva secvențe, de-a lungul celor 200 de episoade din 'Lacrimi de iubire', dar ne știm din tinerețe. Pentru că ea a fost la clasa lui Iani Cojar, iar eu la altă clasă. Ne știm din studenție, știu cum joacă, ne înțelegem bine.

Ați jucat în foarte multe roluri de teatru și film. E un anumit rol pe care îl puteți considera rolul vieții? Există așa ceva sau fiecare în felul lui v-a cucerit?

Nu, nu e rolul vieții, mai ales că am de gând să mai trăiesc și nu știu ce mă mai așteaptă, dar nu am așa ceva. Au fost roluri importante în cariera mea, iar altora mai mărunte cred că le-am dat eu importanță. Le-am potențat cu ceea ce am gândit despre ele. Dar am iubit fiecare rol în parte și ăsta e programul meu artistic, ca să spun așa.

Bebe Cotimanis: 'Nu mi-am dorit niciodată niciun rol'

Dar un rol anume v-ați dorit vreodată să jucați?

Nu mi-am dorit niciodată niciun rol. Aproape că m-a luat meseria asta așa, că nu am avut timp să îmi doresc ceva.

Din câte știu, ați jucat și cu partenera dvs de viață, Iulia Dumitru, în film, nu doar pe scena de teatru

Da, am jucat în filmul lui Teddy Necula, 'Coborâm la prima'. Trebuie să îl vedeți. E un film care se petrece la metrou, la o seară după ce a avut loc drama de la Colectiv. Este un film extrem de sensibil, un film minunat. Dar, poate, mai puțin mediatizat.

Bebe Cotimanis: 'Moșul vine în fiecare zi'

Nu mi-ați spus dacă Moșul a venit la dvs sau la Iulia?

Eu nu-s Moș? Moș la Moș, vreun prieten mai de vârsta mea… Moșul vine în fiecare zi. Este vorba de spirit. Nu mai știu ce i-a adus Moșul Iuliei, dar cu siguranță i-a adus ceva ce și-a dorit. Țigări nu am găsit… (râde). Vine, vine. În fiecare zi ne facem cadouri.

Perioada Sărbătorilor de iarnă tocmai s-a încheiat… Credeți că în ziua de azi copiii se bucură ca părinții lor de venirea Moșului? Sărbătorile se mai trăiesc cu aceeași bucurie ca în trecut?

Nu depinde de ei, depinde de părinți. Avem povești despre Moș Crăciun și spun ce a pățit Moșul. Am jucat acum în Gorgeous Bird, la Cluj, cu Mario Dans Atelier și Cotimanis Art. Am făcut o coproducție cu balet, cu muzică, cu tot. Și l-am jucat acolo pe Brâncuși, o parte din Marquez și pe Dumnezeu.

Și vorbeam despre îngeri, că este după nuvela lui Gabriel Garcia Marquez. Un domn bătrân cu aripi enorme, un înger cade pe o furtună în curtea unui cetățean. Și el se bucură la început de înger, după care îl ia și îl folosește să vină lumea să pună mâna pe el, să îi dea 5 lei. Și îngerul e dezamăgit, și cel care salvează îngerul este copilul pe care îngerul l-a vindecat. Copilul mic, care n-a avut timpul necesar să se desprindă de înger. Deci, depinde de părinți.

Foto: Facebook, Antena1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton