Ce dietă a ținut Micutzu. Cum a slăbit Cosmin Nedelcu 50 de kilograme, după ce a eliminat un aliment: "A contribuit foarte mult"

 Laciu Andreea
.

Multă lume s-a întrebat ce dietă a ținut, de fapt, Micutzu. S-a aflat cum a slăbit Cosmin Nedelcu în jur de 50 de kilograme, după ce a eliminat un aliment anume din meniul său zilnic, timp de câteva luni bune. S-a speriat în urmă cu câțiva ani după ce a conștientizat că are aproape 170 de kilograme. A decis să ia măsuri și să rezolve problema greutății în exces. A recunoscut că nu a realizat pentru multă vreme cât de serioasă este situația cu adevărat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Nedelcu, în vârstă de 37 de ani, este tot mai prezent în spațiul public în ultimii ani. A muncit pe brânci până să cunoască faima, iar acum are succes atât în stand up comedy, cât și în industria cinematografică. Cel mai recent proiect de-ale lui este filmul Teambuilding, care a stârnit un val de reacții în spațiul public.

micutzu-5micutzu-5

Ce dietă a ținut Micutzu

În urmă cu trei ani, a realizat că poate avea probleme grave de sănătate din cauza numărului foarte mare de kilograme în plus. Nu s-a înfometat, dar a scos din meniul zilnic niște alimente care sunt considerate niște veritabili inamici ai siluetei.

 „Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați', a mărturisit Micutzu, conform wowbiz.ro. 

Citește și: „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”. Micutzu, mesaj pentru CTP, după ce jurnalistul a ironizat filmul Teambuilding

Citește și: Câți bani câștigă Micutzu, regizorul filmului „Teambuilding”. Cosmin Nedelcu este implicat în mai multe afaceri

Citește și: Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică, la 20 de ani. Radu Ștefan: „Nu vreau să-mi fac numele de râs”

Citește și: Horia Brenciu i-a adresat o întrebare total inadecvată Lidiei Buble: „Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?”

Era dependent de mâncare

Actorul și comediantul a mai dezvăluit că devenise, într-o perioadă, dependent de mâncare. Mai mult decât atât, a dus și un stil de viață extrem de dezordonat care a contribuit la acumularea kilogramelor în plus.

Doar mâncarea a scăpat de sub control. (…) Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»'a mai povestit Micutzu.

Cum a trecut Micutzu peste greutățile de la începutul carierei

Chiar dacă acum face bani frumoși din cariera lui, a trecut și printr-o perioadă în care ajunsese să danseze cu propriul cățel, de bucurie că a încasat niște bani pentru o reclamă în care a jucat.

„Am muncit și-o duc bine de ceva timp. E absolut normal să-mi aduc aminte de perioada când n-am dus-o bine. N-am primit nicio mână de ajutor, niciun sandviș. A fost o perioadă când n-aveam bani de mâncare pentru câinele meu, Fix, pentru mine…

Și când am făcut rost de bani de pe o reclamă, am dansat amândoi în casă. Eu cu bulldogul meu bătrân, acum are 12 ani, am dansat! Eu cu el am trecut prin tot. (…)

Acum, am experiență acumulată, am devenit mult mai pragmatic decât atunci când am venit în București, când eram o floare nemirosită în marea Capitală’, a mai povestit cel care se recomandă „un comediant, dar care în viață nu este un comediant’, a spus Micutzu, în cadrul podcastului Fain și Simplu.

Sursă foto: Click, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton