Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută: „E o provocare minunată”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută. Frumoasa artistă radiază de fericire, și ce-i drept, are și un motiv bine întemeiat, căci visul i s-a îndeplinit. Departe de ochii curioșilor, Crina Matei și-a luat inima în dinți și cu mii de emoții a plecat să înfieze un copil de doar câteva luni. Nu a vorbit pe atunci despre acest lucru, însă acum a oferit primele declarații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută. Artista a înfiat o fetiță adorabilă, însă a avut grijă să se ferească de ochii curioșilor. Nu și-a dorit să se ascundă, însă nici să fie subiect de vorbă acest eveniment minunat din viața ei. Cu toate astea, a decis să nu lase loc de speculații și să vorbească chiar ea, destul de discret, despre fiica ei.

crina-matei-9crina-matei-9

Crina Matei s-a gândit mult timp la varianta de a înfia un copil. După ce a pus totul în balanță a ajuns la concluzia că este mai pregătită ca niciodată să înfieze o fetiță, devenind mamă astfel. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a oferit și primele declarații despre gestul ei nobil, făcut în mare secret.

Citește și: Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută.Primele imagini de la botez

Citește și: Decizia Poliției, după ce Crina Matei era să fie omorâtă pe trecerea de pietoni:”Suntem la mâna sorții”

Citește și: Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri.Dezvăluirile făcute de un apropiat al Prințului Philip

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută

Crina Matei este în culmea fericirii. Frumoasa artistă a adoptat o fetiță în mare secret, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. A vrut să nu se știe o perioadă despre acest aspect, și așa a și fost, astfel că abia azi a povestit gestul ei nobil. Totuși, a fost reținută în a da detalii despre adopția micuței și despre ea, mai ales că este foarte mică.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu. Este foarte mică (…). Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta.', a mărturisit Crina Matei, pentru Antena Stars.

Cum este rolul de mamă pentru Crina Matei

Crina Matei a fost destul de reticentă în a da detalii despre perioada asta a vieții. Totuși, a ținut să precizeze că trăiește o perioadă minunată la care nu ar fi visat vreodată. Totodată, și-a cerut scuze că nu oferă prea multe informații, precizând că o să vină un moment când o să vorbească pe larg despre acest subiect extrem de important și sensibil din viața ei.

Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment. Atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie.', a adăugat cântăreața.

Crina Matei și-a botezat fiica înfiată

Nu mai este un secret faptul că artista Crina Matei a adoptat un copil. Prin acest gest nobil, a devenit mamă pentru prima dată, ceea ce i-a schimbat radical viața. A ținut totul secret, până la botezul micuței, când criticul de modă Alin Gălățescu a dezvăluit acest lucru în emisiunea lui Brancu, Exclusiv VIP’. Crina a decis să o numească pe fiica ei Charlotte. Botezul a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, având 11 nași, iar doi dintre ei au fost preoți.

'A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă.’, a povestit Alin pe atunci.

Sursă foto: Facebok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton