Cum s-au cunoscut Oana Roman și Cătălin Botezatu: „Mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume”

 Martin Lorena
.

Cum s-au cunoscut Oana Roman și Cătălin Botezatu. Între cei doi există o prietenie cu adevărat sinceră, însă puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut aceștia. Se pare că Oana Roman l-a văzut pentru prima dată pe designerul de modă când avea doar 14 ani și a fost profund impresionată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman este de departe una dintre cele mai vocale vedete din showbizul românesc și cu toate acestea, încă sunt lucruri din viața ei pe care nu foarte multă lume le știe. Spre exemplu, relația de prietenie pe care o are cu Cătălin Botezatu. Fiica lui Petre Roman a povestit recent cum s-a cunoscut cu acesta și cât de impresionată a fost de el.

241485881_4652495394794764_4847830590801755309_n241485881_4652495394794764_4847830590801755309_n

Oana Roman mereu a declarat că are o părere foarte bună despre prietenul ei, Cătălin Botezatu. Aceasta și-a format opinia despre celebrul designer încă de când era doar un copil.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii:„Trebuie să mă las de…'

Citește și: Oana Roman a făcut atac de panică:„Uit să am grijă de mine'

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…'

Citește și: Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu.Cum s-au fotografiat cei doi

Cum s-au cunoscut Oana Roman și Cătălin Botezatu

Pe vremea când Oana Roman avea doar 14 ani, aceasta a fost prezentă la Festivalul de la Mamaia. Coincidența a făcut ca designerul Cătălin Botezatu să aibă o prezentare de modă chiar în același om cu fiica lui Petre Roman. Aceasta a rămas surprinsă de carisma și frumusețea lui Bote încă de la prima interacțiune.

Pot să povestesc multe pentru că ne știm de 30 și ceva de ani, dar am să vă spun când l-am văzut prima oară pe Cătălin. Este o poveste foarte interesantă. Aveam 14 ani, eram la Festivalul de la Mamaia, în sală, într-o zi de repetiții și Cătălin, pe vremea aceea, era manechin la doamna Dumitrescu și avea o prezentare. Și stăteam eu cuminte în sală și a început prezentarea și a coborât Cătălin îmbrăcat într-un costum foarte frumos. La 14 ani ai mei, mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume. M-a impresionat profund, pentru o adolescentă de 14 ani, vă dați seama, un bărbat atât de frumos și elegant și care mergea și se prezenta atât de frumos', a spus Oana Roman pe Instagram.

„Mă mândresc că este prietenul meu'

Vremea a trecut, iar cei doi au devenit extrem de apropiați. Oana Roman susține că este mândră datorită faptului că designerul de modă îi este prieten. Ba mai mult, aceștia au avut parte de multe experiențe împreună și s-au susținut necondiționat.

Între timp, am devenit prieteni și mă mândresc că este prietenul meu. Aș putea povesti un an despre el. Este unic și irepetabil și cred că dacă există un etalon de vedetă în România… e Cătălin Botezatu', a mai adăugat vedeta în fața fanilor ei.'

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton