Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Locuiește la Londra

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Mugur Mihăescu este o fire deschisă și are o strânsă legătură cu fanii săi. Cu toate astea, celebrul actor a fost mereu discret când a venit vorba de partea emoțională. Artistul are soție și o fiică superbă, iar împreună formează o familie minunată. Iată cum arată fata lui, dar și de ce locuiește la Londra!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Mugur Mihăescu trăiește o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de două decenii, cu soția lui, Rodica. Ei au împreună o fiică superbă, pe nume Ivona. În floarea vârstei, părinții ei o susțin pe tânără în tot ceea ce face și și sunt mândri de orice nouă realizare a ei.

iv1iv1

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Potrivit kanald.ro, fiica lui Mugur Mihăescu are 22 de ani. Aflată la o vârstă destul de fragedă, ea este deja o fire independentă. Astfel, după ce a urmat liceul în România, a decis să se mute în Marea Britanie, pentru a studia ce-i place. Actorul și soția lui, Rodica, au susținut-o în luarea deciziei, dându-i și mai mult curaj.

Citește și: Cum arată casa de la munte a Andreei Marin:„Mi s-a părut foarte romantic…'

Citește și: Marian Drăgulescu, sub masca robotului la Masked Singer România:„Iubita mea m-a recunoscut'

Citește și: Sora Alexandrei Dinu s-a măritat, în secret, cu un milionar!Imagini de la nuntă

Citește și: Vaccinarea anti-COVID-19, subiect principal în serialul Las Fierbinți.Ce actor a jucat rolul medicului

Cine este și cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, a absolvit liceul „Gheorghe Lazăr' din București, secția Științe ale Naturii, în anul 2016. Mulți se așteptau poate ca tânăra să-i calce pe urme tatălui ei în domeniul artistic, însă ea a ales să activeze în lumea afacerilor, tocmai în Marea Britanie.

Fiica Rodicăi și a lui Mugur Mihăescu a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset. În prezent, frumoasa Ivona lucrează într-o agenție de turism din Londra, job ce-i aduce o sumă frumușică în portofel. Astfel, își câștigă de pe acum banii de una singură.

Fiica lui Mugur Mihăescu locuiește la Londra

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Mugur Mihăescu spunea într-un interviu mai vechi că i-a oferit mereu fiicei sale libertatea de a-și urma cele mai mari visuri. Atât el, cât și soția lui, Rodica, au decis să aibă deplină încredere în ea și să o lase să-și aleagă drumul în viață, însă după ce Ivoca a învățat „abc-ul regulilor de viață'.

„Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi.

Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert', declara Mugur Mihăescu, într-un interviu mai vechi, potrivit libertatea.ro.

Mugur Mihăescu, despre educația oferită fetei lui

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Mugur Mihăescu a explicat că nu i-a indicat fiicei sale o direcție și că nu ar fi fost deranjat nici dacă tânăra ar fi devenit măturător. I-a explicat Ivonei încă de când era mică faptul că nu contează ce meserie faci, ci că trebuie să o faci bine.

„Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască. Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă.

Nu i-am spus fă asta sau asta, ia-o la dreapta sau la stânga. Nu, ea a ales mereu ce a considerat că e mai bine pentru ea! Nu m-aş fi supărat pe ea nici dacă ar fi ales să devină măturător. E nevoie şi de aşa ceva. Mai important e să-ţi faci treaba bine. Dar bagajul cu care a plecat la drum, ei bine, ăla e de la mine şi de la mama ei!', completa el.

Ce spune actorul despre viitorul ginere

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Deși fiica lui Mugur Mihăescu locuiește departe de părinții ei, tocmai în Londra, relația lor nu s-a deteriorat. Din contră, există o comunicare perfectă între ei, fără ascunzișuri. Celebrul actor spunea că îi va fi vreu viitorului ginere să-l păcălească, pentru că și el a cunoscut deja toate misterele vieții.

„Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere. V-o garantez, fiindcă în tinereţe am aflat, la rândul meu, cam toate misterele acestei vieţi, şi mai ales cum poţi intra în graţiile unei femei, tu, un urât de felul tău!', mai spunea vedeta.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton