Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela: „Aveam o viață mai dificilă, probleme din toate părțile”

 Borcilă Andreea
.

Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă puțini fani știu, de fapt, că au fost prieteni zeci de ani, până să descopere că sunt suflete-pereche. Iată ce a declarat Gabriela Băncescu, despre actuala sa căsnicie cu celebrul artist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu se cunosc de aproape 29 de ani și au fost mult timp prieteni foarte buni. Acum aproape doi ani, artistul și-a cerut iubita de soție, iar în 2021 au făcut nunta și au avut o petrecere de neuitat, cu sute de invitați. Nașii de cununie au fost chiar Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu.

gheorghe-gheorghiu-1-1gheorghe-gheorghiu-1-1

Gabriela Băncescu și Gheorghe Gheorghiu au câteva lucruri în comun. Cei doi s-au născut la Brașov și locuiesc în America.

Citește și: De ce și-a lăsat Gheorghe Gheorghiu soția în America, după nuntă. El își petrece vara în România:”Am avut câteva…”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea soție, cu 15 ani mai tânără: „O știu de mică!”

Citește și: Octavia Geamănu, gafă de față cu Marian Ionescu și fosta lui iubită:”Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?”

Citește și: David Popovici a revenit în țară!Cine l-a așteptat la aeroport, deși nu a existat o festivitate oficială

Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat, anul trecut, cu iubita sa Gabriela Băncescu, cea care deține și un restaurant tradițional românesc în SUA. Petrecerea a avut loc într-un local elegant din New York, unde s-au distrat pe cinste, alături de invitați. Recent, soția artistului a povestit, într-un interviu pentru Antena Stars, cum s-au cunoscut cei doi și cum a fost cerută în căsătorie.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când am venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști și așa, dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (…) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat.

El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu fiul meu (n.r. din România) (…) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (…) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (…) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred', a explicat ea, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton