Cabral, reacție dură după victoriile recente ale sportivilor români: "Incredibil cât de multă scârbă..."

 Dumba Gabriela
.

Cabral a avut o reacție dură după victoriile recente ale sportivilor români, care s-au întors acasă cu medalii de aur. Pe pagina sa de Facebook, Cabral a scris un mesaj prin intermediul căruia se declară dezgustat de politicienii care se laudă că sprijină sportivii de la noi din țară, în realitate nefiind vorba despre așa ceva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Reacția lui Cabral a venit la câteva zile distanță după ce David Popovici a devenit dublu campion european, reușind să obțină două medalii de aur la Campionatele Europene de nataţie de la Roma.

Swimming European Acquatics Championships – Swimming (day5), Stadio del Nuoto, Rome, Italy – 15 Aug 2022Swimming European Acquatics Championships – Swimming (day5), Stadio del Nuoto, Rome, Italy – 15 Aug 2022

De ce s-a enervat Cabral după performanțele sportivilor români

Cabral Ibacka i-a acuzat pe politicieni că „fură ca animalele' banii cu care copiii din România ar trebui să se poată antrena în condiții decente și să poată avea șansele de a ajunge sportivi de performanță.

„E incredibil cât de multă scârbă pot provoca politicienii care încearcă să bage un umăr în față călărindu-i sportivii de performanță ce vin acasă cu medalii.

Politicienii ăștia fiind fix ăia care fură ca animalele din banii cu care ar trebui antrenați și pregătiți copiii României la orice fel de sport sau domeniu în care ar putea face performanță', a scris prezentatorul în mediul online.

Citește și:Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu:’Da’. Cum arată inelul de logodnă

Citește și:Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam:’România ar trebui să se roage pentru el’

Ce performanțe au obținut sportivii români

Recent, sportivii români au înregistrat performanțe uluitoare! În timp ce David Popovici a câștigat două medalii de aur câștigate la Campionatele Europene de la Roma, la 100 m liber (cu record mondial) și 200 m liber (cu record mondial de juniori), România a obținut și o medalie de aur la Campionatele Europeane de tenis de masă, dar și la aruncarea ciocanului, la Campionatul European de la Munchen, datorită atletei Bianca Ghelber.

În plus, Echipajul României de 8+1 feminin (W8+) a cucerit, duminică, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

Echipajul României este compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Adrian Munteanu.

România a terminat Campionatul European de Canotaj de la München cu 5 medalii de aur şi 3 de bronz. Conform Federaţiei Române de Canotaj aceasta a fost „cea mai bună ediţie din istoria delegaţiei „tricolore'.

România a câştigat opt medalii, din care cinci de aur la următoarele probe: 8+1 feminin, dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară; şi trei de bronz la: patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin.

În ierarhia generală a medaliilor, România s-a clasat pe locul al doilea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton