Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Serea și Adi Sînă. Vedeta TV nu s-a lăsat ușor cucerită

 Sutiu Theodora
.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Serea și Adi Sînă. Cele două vedete formează unul dintre cele stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au șase copii împreună și acum, spun ei, și l-ar dori și pe cel de-al șaptelea. Se pare totuși că artistul a avut ceva de muncă până să o cucerească pe frumoasa brunetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși parcă sunt împreună dintotdeauna, puțin sunt cei care știu cum s-a cunoscut, de fapt, Adi Sână și Anca Serea. Totul s-a întâmplat la puțin timp după ce prezentatoarea TV avea să trăiască una dintre cele mai mari cumpăne din viața ei.

anca-1-1anca-1-1

Coșmarul Ancăi Serea începea în 2010, atunci când partenerul ei, Filip Poplingher, era răpus de o boală cruntă, leucemia. După un an, vedeta a decis să înceapă, din nou să trăiască.

Mergea de două ori pe săptămână, joia și duminica, într-un pub de karaoke de pe Strada Lipscani, din Capitală. Acum Anca Serea l-a văzut prima dată, în acest local, scrie cancan.ro.

Citește și: Probleme grave pentru Anca Serea și Adi Sînă.

Citește și: Cum au rezistat Anca Serea și Adi Sînă în aceeași casă, trei săptămâni, după ce el s-a îmbolnăvit de COVID

Citește și: Kanal D rămâne fără Survivor

Citește și: Cum a reacționat Anda Adam când l-a văzut pe Victor Slav, la Bravo, ai stil!

Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Serea și Adi Sînă. Stilul vestimentar ar fi fost de vină

Dar, Anca nu a fost foarte impresionată de el. Potrivit sursei menționate mai sus, stilul vestimentar adoptat de cântăreț era tocmai..ok.

Artistul era îmbrăcat în pantaloni și doar cu un trenci deasupra, fără vreun alt obiect vestimentar pe dedesubt, lăsându-și pieptul, la vedere, care nu era nici el tocmai..ok.

De menționat este și faptul că Anca trecuse printr-o tragedie, a făcut-o pe prezentatoare să nu cedeze prea ușor. Însă, după lungi insistențe, artistul a obținut numărul ei de telefon, a sunat-o în fiecare dimineață și, într-un final, a convins-o de intențiile lui.

Cum a murit Filip Poplingher

Soția artistului Adrian Sînă povestea, în trecut, cu a trăit cel mai cumplit moment din viața ei. Ea susține că nu are cum să uite dragostea purtată de Filip Poplingher.

„Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu', au fost mărturisile Ancăi în direct la Pro Tv, în cadrul emisiunii 'Uite cine dansează'.

Anca Serea a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Filip a fost răpus de o boală cruntă, leucemia. 'Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani.

A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva', a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani, potrivit ADPM. În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip a murit în anul 2010.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton