Andreea Esca a spus cu ce bărbați nu i-ar da voie, fiicei sale, Alexia, să aibă o relație: „Mi-e teamă de...”

 Sutiu Theodora
.

Cu ce fel de bărbați nu i-ar da Andreea Esca voie, fiicei sale, Alexia, să se iubească. Știrista a fost invitată ultimei ediții a emisiunii „Întrebarea mesei rotunde', moderată de actorul Marius Manole. Între ei există o relație de prietenie, iar acest lucru s-a văzut cu ochiul liber.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au stat la povești, au râs și s-au amuzat copios, până când lucrurile au început să fie cu adevărat serioase. Andreea a dezvăluit cu ce fel de bărbați nu i-ar da Andreea Esca voie, fiicei sale, Alexia, să se iubească.

esca-1esca-1

Cu ce fel de bărbați nu i-ar da Andreea Esca voie, fiicei sale, Alexia, să se iubească. După mai multe întrebări, una mai amuzantă ca cealaltă Marius Manole a întrebat-o pe Andreea Esca cu ce vedetă din showbiz nu ar fi de acord ca Alexia și Aris să aibă o relație de iubire.

Andreea Esca a spus cu ce bărbați nu i-ar da voie, fiicei sale, Alexia, să aibă o relație

Cu ce fel de bărbați nu i-ar da Andreea Esca voie, fiicei sale, Alexia, să se iubească. Mirată de întrebare, ea a spus că niciodată nu s-a gândit la acest scenariu, iar copiii se pot iubi cu oricine, atâta timp cât persoana în cauză nu are o influență negativă asupra lor.

„Da. Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri…

Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi', i-a spus Andreea Esca lui Marius Manole.

Citește și: Cum se îmbracă Andreea Esca, de fapt, la Știrile PRO TV. S-a pozat și a arătat ce poartă de la brâu în jos

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV. Avea 19 ani și era brunetă

Citește și: Monica Gabor este proprietara în acte a vilei lui Mr

Citește și: Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui

Nu crede că se va ajunge vreodată la o situație limită

Totodată, Andreea Esca a ținut să precizeze că are multă încredere în copiii ei și este sigură că niciunul dintre ei nu va ajunge într-o astfel de relație.

Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați', a mai spus Andreea Esca.

Fiul Andreei Esca studiază în Spania

După Alexia, a venit și rândul lui Aris, fiul Andreei Esca să plece la facultate în altă țară decât România. Tânărul a fost admis la o universitate din Barcelona și abia așteaptă noua etapă din viața lui, lucru care o face foarte mândră pe jurnalistă.

„A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie. Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună.

Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceu, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo.

E important pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el', a mărturisit Andreea Esca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton