Cum s-a schimbat relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu de când tatăl lui se află în arest: ”Așa își arată ea respectul. Se consumă, își face griji...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum s-a schimbat relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu de când tatăl lui se află în arest. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Niculae Bădălău se află în arest pentru dare de mită și trafic de influență. Încă de când oamenii legii l-au reținut, relația fiului de milionar cu diva sexy a luat o altă întorsătură. Iată ce se întâmplă între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea știe faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Este adevărat! De-a lungul timpului a fost presărată cu suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări, însă cu toate astea încă își sunt alături unul altuia. Ba mai mult, cum fiul de milionar este un bărbat liber și a divorțat de Claudia Pătrășcanu, cei doi au numeroase planuri de viitor.

bada-0bada-0

Înainte ca Niculae Bădălău să fie reținut de oamenii legii pentru dare de mită și trafic de influență, Bianca Drăgușanu și fiul milionarului și-au plănuit câteva vacanțe exclusiviste. Ei bine, totul a luat o altă întorsătură în momentul în care tatăl afaceristului a ajuns în spatele gratiilor. Diva sexy a renunțat la toate planurile și plecările, doar pentru a fi împreună cu Gabi Bădălău alături de tatăl lui.

Citește și: Niculae Bădălău va rămâne în arest de Anul Nou.Contestația politicianului, respinsă de Curtea de Apel București

Citește și: Bianca Drăgușanu a vorbit despre nunta cu Gabi Bădălău:”Am rochii de mireasă…”

Citește și: Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie:'Mi-aș dori să fiu într-o relație echilibrată. Acest comportament…'

Citește și: 'Tot ce am este cumpărat din munca mea.Aș fi meritat mai mult'. Oana Roman a recunoscut că ea este singura care aduce bani în casă

Cum s-a schimbat relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu de când tatăl lui se află în arest

Ei bine însă, surse ale apropiaților spun că aceasta nu este singura decizie a Biancăi Drăgușanu pentru a fi alături de iubitul ei și familia lui. Frumoasa blondină care are o mare comunitate de urmăritori pe rețelele de socializare și se bucură de mii de fani a decis să o lase mai ușor cu dezvăluirile din viața ei intimă și personală. Se aștepta să primească numeroase întrebări despre tatăl lui Gabi Bădălău, astfel că pentru a păstra tăcerea a ales o metodă la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

„Bianca nu vrea să se mai afișeze pe social media. Consideră că trebuie să păstreze o decență referitor la ce se întâmplă în familia lui Gabi. Așa își arată ea respectul. Dacă până acum posta foarte mult, în fiecare zi, acum a limitat activitatea din social media. 

Ea și Gabi aveau planurile de vacanță făcute. Își aleseseră destinațiile în care urmau să meargă, dar acum nu au mai onorat nicio vacanță plănuită, tot din acest motiv. Se consumă și ei pentru ce se întâmplă. E normal. Își fac griji.', au declarat surse apropiate, în exclusivitate pentru Click.

Niculae Bădălău a petrecut Sărbătorile de iarnă în arest

Din nefericire, anul acesta familia Bădălău nu a simțit spiritul Sărbătorilor de iarnă așa cum se așteptau. Capul familiei, Niculae Bădălău, a fost arestat preventiv în luna decembrie, astfel că Anul Nou l-a prins în spatele gratiilor. Politicianului i-a fost respinsă de către Curtea de Apel Bucureși contestația făcută împotriva măsurii arestării preventive, dar și împotriva arestului la domiciliu dispus împotriva Elenei Matache.

„Solutia pe scurt: ÎNCH. 637/CO-CP/ În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen. rap. la art. 205 C.pr.pen. respinge ca nefondate contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie şi contestatorul inculpat BĂDĂLĂU NICOLAE împotriva încheierii din camera de consiliu din data de 20.12.2022 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Giurgiu-Secţia Penală pronunțată în dosarul nr. 1977/122/2022/a1.1.

În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, ocazionate de soluţionarea contestaţiei formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 27.12.2022. se arăta pe atunci în comunicatul din partea autorităților.

Bianca Drăgușanu, planuri serioase cu Gabi Bădălău

Divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu i-a adus zâmbetul pe buze Biancăi Drăgșanu, cât și fiului de milionar. Cei doi și-au dus relația la un alt nivel, astfel că le-au făcut cunoștință copiilor între ei, chiar într-un parc din Capitală. Toți cinci erau cu zâmbetul pe buze, iar băieții lui Gabi Bădălău aveau mare grijă de fiica divei sexy. Ei bine, asta nu este tot! Frumoasa blondină are planuri serioase cu el și nu s-a sfiit să spună acest lucru subtil în fața tuturor.

Relația mea, cum am spus-o și cum am arătat-o în ultima perioadă a vieții mele, este a mea și doar a mea și nu o împătășesc cu nimeni. Dacă se mai întâmplă să ne surprindă paparazzii sau ceva, viața e impreviziblă, nu știi ce te așteaptă azi, mâine, peste o săptămână, două, trei.

Viața mea personală, dacă până acum a fost și viața voastră personală, din 2023 va fi doar viața mea personală. Dacă se întâmplă o situație neprevăzută, e firesc, e normal, dar nu o să mai împărtășesc cu voi situația mea, din păcate sau din fericire, nu știu cum să o iau, dar nu simt nevoia să mă mai destăinui și să mă mai justific presei pentru că vreau să am și eu ceva doar al meu.

Indiferent cum voi fi, într-o relație sau nu, într-o situație sau nu, o să țin pentru mine. Indiferent cum urmează să fie anul ăsta, eu știu întotdeauna să privesc partea bună a paharului, asta e ceva ce mă caracterizează pe mine și m-a ajutat să evoluez’, , a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton