Rețetă de trigoane cu brânză

 Radulescu Ruxandra
.

Rețetă de trigoane cu brânză. Atunci când ai nevoie de o gustare care să-ți potolească foamea, dar care să fie în același timp savuroasă, îți recomandăm trigoanele cu brânză. Ce poate fi mai bine decât să te răsfeți cu un preparat de patiserie cald și crocant, făcut chiar de tine. Ai nevoie doar de câteva ingrediente și un cuptor bine încins. Trigoanele cu brânză sunt ideale și atunci când ai în vizită musafiri și vrei să-i servești cu ceva delicios, în locul obișnuitelor produse de supermarket.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de trigoane cu brânză. Fie că știi să gătești sau ești doar un începător în ceea ce privește arta culinară, trigoanele cu brânză sunt foarte ușor de preparat. Pentru câteva porți din aceste gustări sățioase ai nevoie de câteva ingrediente obișnuite cum ar fi brânza de vaci sau ouăle. Nu e nevoie să-ți faci griji cînd vine vorba de timp, căci aceste delicii cu brânză se prepară în doar 30 de minute și nici nu este nevoie de foarte multă îndemânare. Fie că vrei să te bucuri de un produs de patiserie delicios, în momentele de tihnă, sau vrei să-i pui la pachet copilului tău, îți recomandăm să încerci trigoanele cu brânză de vaci.

Rețetă de trigoane cu brânză – Ingrediente

  • un pachet aluat foietaj
  • 200 g branza de vaci mai grasa (preferabil din piata)
  • 2 ouă intregi
  • 1 lingură smântînă
  • 50 g mărar

Citește și: Rețeta de gogoși de post.Cu ce ingredient poți înlocui oul

Citește și: Rețetă de zacuscă de pește

Citește și: Cum faci borș de casă

Citește și: Rețeta de pizza de post.Se prepară în mai puțin de 10 minute

Rețetă de trigoane cu brânză – Mod de preparare

1. Decongelează aluatul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-un bol, amestecă brânza de vaci cu un ou și un albuș, adăugând mărarul tocat și sare după gust. Pregătește gălbenușul și smântâna într-un castronel și amestecă continuu, încet cu mișcări circulare până la omogenizare.

2. Este momentul să formezi trigoanele. Împarte aluatul în bucăți pătrate cu latură de aproximativ 10 centimetri. Pune câte o lingură de umplutură în mijlocul pătrățelului de aluat și lipește marginile pentru a forma un triunghi. Repetă procedura până termini. Pune într-o tavă hîrtie de copt și tapetează și așază cu grijă triunghiurile. Unge fiecare trigon cu amestecul de ou și smântână.

3. Încălzește cuptorul la 200 grade pune tava pentru vreo 30 minute până vezi că trigoanele devin ușor rumene.

Ce beneficii au pentru organism și consumul de brânza de vacă, brânza de capră şi brânza de vaci!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton