Cum s-a schimbat Anamaria Prodan în decurs de 10 ani

 Lupescu Anca
.

Anamaria Prodan este adepta schimbărilor dramatice de look, lucru pe care l-am putut observa pe tot parcursul carierei sale.

0606


De la tipicul păr scurt și creponat, la părul natural ori coada lungă din extensii, Anamaria Prodan este într-o continuă transformare.

Citește și: A început Prodanca și Reghe. Prețul succesului'! Primele imagini din vila de lux din Dubai în care locuiește Anamaria Prodan


Un lucru este sigur: soția lui Laurențiu Reghecampf a avut dintotdeauna încrederea în ea, indiferent de cum ar fi arătat. Motiv pentru care a și pozat în celebra revistă Playboy și continuă să stârnească controverse pozând în cele mai nonconformiste moduri pe rețelele sociale.


Anamaria Prodan pare că întinerește pe zi ce trece, iar noul look al impresarei nu îi dezvăluie câtuși de puțin vârsta.

Citește și: Dezvăluirea bizară făcută de Anamaria Prodan. Abia acum s-a aflat ce se întâmplă în familia ei. „Mă duc cu el unde am nevoie şi mă întorc fără el'


Soția lui Reghecamp a slăbit spectaculos și nu ratează nicio ocazie să își arate formele. Mai ales acum, când și-a schimbat, din nou, stilul vestimentar. Anamaria a adoptat, în ultimul an, un stil mai îndrăzneț, mai tineresc și efervescent. Recent, Prodan a declarat într-un interviu că brandul nu are importanță pentru ea.

Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ. Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la brnduri mai ieftine.

Citește și: Suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan o scoate din buzunar pentru ca fiicele ei să studieze în străinătate

Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă. Contează în primul rând să îmi placă, sa mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine', a declarat Anamaria Prodan pentru revista Ciao!.

Pentru că este criticată încontinuu pentru hainele și accesoriile scumpe pe care le afișează, Anamaria refuză adesea să mai vorbească despre asta.
„Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. E un Hermes Kelly Crocodile, luată pe comandă. Ce contează prețul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Mă puneți să vorbesc de asta, deși lumea mă urăște și comentează de fiecare dată. Vreți să mă înjure și mai mult acum, nu?', a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

Citește și: Incredibil ce avere are Anamaria Prodan: peste 50 de milioane de euro! „Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi vreo 20 de vieți!”

În legătură cu aparițiile sale Anamaria spune că nu are nevoie de stilist.
„Nu am nevoie de stilist, să îmi spună în fiecare zi ce să pun pe mine, eu pun pe mine ce simt. Trebuie să știi să porți hainele, să le dai valoare tu, indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt'.

Citește și: Declarație surprinzătoare de la Anamaria Prodan, după ce a reușit să dea jos 17 kg: ' Îmi place mâncarea, m-am născut pentru a mânca!'

Ea a mai recunoscut că are mulți prieteni stiliști: „Am noroc că că am mulți prieteni stiliști, iar Rebecca, fata mea, asta studiază – fashion. Îmi întreb întotdeauna prietenii, și pe Iulia Albu o sun la prima oră. Când nu știu, întreb'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton