Cum arată Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj. Mulți spun că îi stă mai bine așa

 Cica Cristina
.

A fost văzută într-o serie de ipostaze, însă mulți se întrebă cum arată, de fapt, Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj.

Andreea-Tonciu-1Andreea-Tonciu-1

Andreea Tonciu, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a stârnit o serie de controverse de când este înscrisă la emisiune. De când apare tot mai des la televizor, mulți se întreabă cum arată Andreea Tonciu fără machiaj.

Citește și: Andreea Tonciu a pălmuit-o pe Raluca de la Bambi! „Îi spunea iubitului meu că sunt o femeie ușoară”

Pe Andreea Tonciu o vedem mereu aranjată și machiată, uneori mai intens, alteori în culori calde. Cu toate acestea, Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu s-a ferit de-a lungul timpului să posteze pe rețelele de socializare fotografii în care apare fără machiaj.

Citește și: Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Bianca Rus și-au aruncat vorbe grele

Mulți spun ca naturală arată mai bine: „Frumoasă foc”, „Andreea, ești perfectă”, „Îmi placi tare nemachiată”, „Mult mai frumoasă nemachiată”, „Ce frumoasă ești nemachiată”, „Ești minunată”, „Bună draga mea, very beautiful”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fani la pozele postate de Andreea Tonciu fără machiaj.

Andreea Tonciu, scandaluri la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Tonciu este o apariție controversată la „Bravo, ai stil! Celebrities”. A fost implicată în numeroase scandaluri cu mai multe dintre colegele ei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos

Nemulțumirile Andreei Tonciu au crescut de la emisiune la emisiune, astfel că a ajuns să se războiască, pe rând, cu mai multe colege – de la Maria Ilioiu până la Bianca Rus. La un moment dat, Andreea Tonciu a susținut că fetele din emisiune se poartă urât cu ea și sunt invidioase, oferind drept exemplu un moment dintr-o gală când niciuna nu a vrut să danseze.

Mi se pare că sunt foarte invidioase și nu am înțeles de ce. Eu în fiecare moment sunt cu zâmbetul pe buze, dansez când trebuie să dansez… Eu am făcut un show atât de mare încât ele au simțit să stea pe scaun. Mi s-a parut atat de urat din partea lor… Cand mai am momente de acest gen, va rog frumos sa va ridicati de pe scaun. Sunteti niste ‘moarte, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic. Publicul vrea sa ne vada altfel, da? Am văzut ce ați dansat, v-ați ‘rupttoate!Până și juriul s-a ridicat„, și-a exprimat Andreea Tonciu nemulțumirea față de colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities'.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Andreea Tonciu, gafă uriașă. Momentul penibil prin care a trecut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton