Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu: “Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare”/ EXCLUSIV

.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a văzut visul cu ochii: acela de a avea propriul restaurant în București. După o lungă perioadă în care s-a luptat cu birocrația, celebrul bucătar a amânat deschiderea localului pentru iulie, ca să fie sigur că termină filmările la America Express. El și iubita lui fac echipă în noul sezon al reality -show-ului de la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, se numără printre cele 9 perechi de vedete, care sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri.  Cu doar 1 euro pe zi, ei nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare.

Scărlătescu inaugurează restaurantul în iulie

catalin-scarlatescu-si-doina-teodorucatalin-scarlatescu-si-doina-teodoru

Prin urmare, Cătălin Scărlătescu a amânat deschiderea restaurantului care îi poartă numele abia după ce va încheia filmările pentru America Express, expediție care se va desfășura prin Mexic, Guatemala și Columbia. El a întâmpinat dificultăți cu obținerea unei autorizații pentru deschiderea localului. Deși în prezent totul este gata, Scărlătescu preferă să facă deschiderea abia la mijlocul verii.

Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă și nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Ori emisiunea noastră este o chestie așa foarte acaparatoare. Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie cam așa îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?', a declarat, pentru VIVA! Scărlătescu.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche: Totul a plecat de la o poză'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu poate chef Cătălin Scărlătescu să-și deschidă restaurantul: „Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă'

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii: „Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile'/ EXCLUSIV

Meniu pentru toate gusturile

Juratul de la Chefi la cuțite' obișnuiește să își deschidă localul pentru prieteni, cum a fost și evenimentul de lansare a unor sortimente de brânză. Prietenul meu importă brânză din Cipru și din Grecia. Nu am vrut să zic nimic despre ea până nu m-am dus în Cipru, până nu i-am cunoscut pe cei care o fac. Brânza asta nu se topește pe grătar! Bineînțeles că o veți regăsi în meniul din restaurant. În meniu veți găsi doar ce îmi place mie. O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot, am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim, dar voi fi acolo cu ei', ne-a povestit vedeta Antenei 1.

Iubita este vegetariană

Cătălin Scărlătescu ne-a spus că în meniu se vor regăsi preparate delicioase pentru vegani. Ideea îi aparține iubitei lui, actrița Doina Teodoru, care a renunțat de ceva timp la carne. 'Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pre oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea', a declarat, pentru VIVA!, chef Scărlătescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton