Gina Pistol a rămas cu sechele în urma COVID-19: „Nu mai am putere nici fizic, nici psihic”

 Borcilă Andreea
.

Gina Pistol a rămas cu sechele în urma COVID-19. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a trecut printr-o perioadă delicată pe care a ales să o țină departe de ochii curioșilor. Vedeta a dezvăluit că s-a îmbolnăvit cu coronavirus, dar a ales să anunțe asta mult mai târziu. Fanii au rămas surprinși de vestea primită, iar iubita lui Smiley resimte acum semnele post COVID. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol le-a mărturisit fanilor de pe rețelele sociale, acum ceva timp, că a fost infectată cu coronavirus. Pe atunci, a ales să țină deoparte problemele de sănătate, până s-a făcut bine. Chiar dacă restricțiile au fost ridicate de către autorități încă din martie, prezentatoarea tv continuă să se protejeze, mai ales că a trecut printr-o perioadă delicată. 

gna-pistol-1gna-pistol-1

Blondina și iubitul ei, Smiley, au devenit părinți anul trecut și au o fetiță superbă, pe numele Josephine. La mai bine de un an de când a născut, Gina Pistol vrea să revină la formele de altădată ori să se mențină în formă, așa cum o făcea și până acum. Vedeta a apelat la tratamente corporale şi diete personalizate, așa că i-a anunțat pe fanii de pe rețelele sociale că totul este în regulă acum.  

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pătimaș în fața a 5.000 de oameni:”A fost copleșitor!”

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe:Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist'/ EXCLUSIV

Citește și: Câți bani a dat Jador la nunta lui Salam. Suma este în euro și are trei zerouri:”Trebuie respectat cum se cuvine!”

Citește și: Cine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam.Bianca Drăgușanu a lipsit, după ce a confirmat împăcarea

Gina Pistol a rămas cu sechele în urma COVID-19

Iubita lui Smiley ar vrea să se apuce din nou de sport, dar încă resimte efectele în urma COVID-19. Gina Pistol are și acum probleme după ce a fost infectată cu coronavirus şi se simte lipsită de energie. Prezentatoarea TV a împărtășit pe pagina sa de Instagram ceea ce simte. 

„Sinceră să fiu, îmi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar după ce am trecut prin COVID mă simt fără energie, simt că nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic', a scris prezentatoarea de la Antena 1 pe Instagram.

Cu ce alte simptome s-a mai confruntat Gina Pistol post-COVID 

Acum ceva timp, vedeta le povestea fanilor, pe o rețea socială, că se confruntă cu o problemă neobișnuită. Gina Pistol a observat că atunci când își făcea baie la cap, părul ei emana un miros atipic, care a speriat-o pe blondină. Vedeta nu știa atunci dacă se datorează COVID-ului sau dacă e strict hormonal. 

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă este de la post Covid sau este ceva hormonal. Când îmi spăl părul, atunci când e ud are un miros ciudat. Vă amintiți pe vremuri când se făceau bunicile permanent și mirosea pe toată scara? Așa înșepător? Cam acela este mirosul. Este ciudat rău. Nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire, aceleși șampoane, nu stiu ce se întamplă”, le-a povestit Gina Pistol fanilor.

Gina Pistol și Smiley, moment emoționant pe scenă

Cei doi au oferit un moment special celor 5.000 de oameni adunați la Sala Polivalentă din București – un sărut pătimaș la finalul unei piese pe care au cântat-o împreună. „Ne vedem noi’ este una dintre piesele pe care Smiley le interpretează alături de Delia, care nu i-a putut fi alături. Astfel, o persoană specială din viața lui Smiley a urcat cu el pe scenă și a cântat alături de el. Este vorba, evident, despre iubita lui, Gina Pistol. Momentul a fost unul cu adevărat special, Gina și Smiley au cântat, au dansat, s-au îmbrățișat minute în șir, în timpul piesei, iar la final au încununat momentul cu un sărut pătimaș.

„Am fost într-o mare de emoții. În primul rând pentru că am fost alături de Smiley pe scenă, pe o piesă foarte importantă pentru noi, pe care de obicei plâng fără să mă vadă nimeni, apoi pentru că eu nu sunt cântăreață și nu am mai cântat niciodată, mai ales în fața unui public atât de numeros.

Mereu am trăit intens concertele lui Andrei, însă până acum tremuram, cântam și dansam în backstage, astăzi pot spune că a fost copleșitor să simt toate emoțiile din plin, pe scenă’, a mărturisit Gina Pistol după momentul live, de la Sala Polivalentă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton