Cum s-a descurcat Răzvan Fodor când a fost despărțit de Irina: "Ce să fac, party-uri nebune, să aduc femei acasă?!"

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă diferența dintre ei este de 13 ani, Răzvan și Irina Fodor formează un cuplu de invidiat. Mai mult, deși sunt extrem de ocupați, iar profesiile îi țin departe unul de altul chiar și luni de zile, cei doi gestionează lucrurile perfect, iar gelozia nu-și are locul între ei. Iată ce povestește actorul despre relația cu soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan și Irina Fodor au făcut parte amândoi din proiectul Asia Express. Doar că în perioade diferite și înn ipostaze diferite. El a și câștigat competiția, alături de Sorin Bontea. Un an mai târziu, a venit rândul soției sale să plece… Iar la scurt timp după ce s-a întors de la Asia Express, Irina a fost nevoită să-și facă din nou bagajele, de data asta pentru Grecia, la filmările pentru Chefi fără limite… Soțul ei a povestit cum s-a descurcat fără ea atâta amar de vreme.

irina-fodor1irina-fodor1

Răzvan și Irina Fodor, despărțiti aproape 5 luni

Răzvan Fodor și Irina, frumoasa lui parteneră de viață, formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului. Cei doi sunt împreună de 15 ani și căsătoriți de 12 ani, însă nu au timp deloc să se plictisească. El a fost un artist extrem de apreciat, apoi s-a dedicat televiziunii și actoriei, în timp ce soția sa este prezentatoare. Dacă Irinei i-a fost greu fără Răzvan cât timp el a fost plecat la Asia Express, când a venit rândul ei să plece, la Asia Express, dar și la Chefi fără limite, aproape 5 luni, situația a devenit mult mai dificilă…

Citește și: Răzvan Fodor, după 12 ani de căsnicie cu Irina: „Nu am nicio șansă să derapez în relația asta”

Citește și: Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor. Este o diferență de 13 ani între ei: „Un început frumos”

Citește și: Ce salariu are Dan Negru la Kanal D. Va debuta la noul job în martie

Citește și: Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct: „Este o afecțiune…'

„Ştiam că urmează ceva foarte nasol, m-am setat că două luni trebuie să mă ocup singur de tot. Am prins vreo trei săptămâni din şcoala copilului, m-am descurcat, am închis anul şcolar, perfect, copilul premiant. Asta mică ne-a ajutat şi, slavă Domnului, e bună la şcoală. Dar a trebuit să îmbin cu restul: un menaj uşor, plus căţeaua, să am grijă şi de ea, plus filmările mele.

Apoi a venit prima vacanţă şi am trimis-o pe Diana într-o tabără, pentru că am aşteptat vacanţa din vară ca să se întoarcă şi Irina şi să plecăm toţi trei. Dar nu ne-a ieşit, pentru că au apărut noile proiecte, atât la mine, cât şi la ea. Deci, practic, n-am avut decât un sfârşit de iulie cu un foarte mic început de august pe care l-am petrecut împreună. Şi a fost dificil, dar copilul a înţeles. A fost un an greu pentru noi toţi”, a povestit Răzvan Fodor pentru okmagazine.ro.

Gelozia nu-și are locul între ei

Răzvan și Irina Fodor au amândoi cariere de succes, dar și o familie perfectă. Ea este prezentatoarea emisiunii „Asia Express’ și a show-ului „Chefi fără limite’, care va debuta în curând la Antena 1. El a prezentat show-ul „Splash! Vedete la apă’ și „Burlacul’ și joacă în serialul „Adela’. Cei doi se susțin și se completează reciproc atât în viața profesională, cât și în cea de familie.

Dat fiind că, în urmă nu cu mulți ani, el era un adevărat star rock, evident, cu mare succes la sexul slab, iar ea este o femeie frumoasă și cu 13 ani mai tânără, nu puțini s-au întrebat, cu siguranță, dacă în cuplul lor nu și-a făcut niciodată loc gelozia…

„La mine şi la Irina treaba asta nu există şi vine dintr-un fel de siguranţă care mi se pare absolut normală în orice cuplu. Dar ştiu unde baţi şi, da, e păcat că mulţi n-o au. Am povestit cu nişte prieteni, nu foarte apropiaţi, care mai divorţaţi, care mai golani, fiecare cum i-a dus viaţa, care au explodat de fericire auzind că sunt pentru două luni singur acasă. Pe genul: „Mamă, ce-ţi merge, frate!. Şi ştiu că am făcut un story atunci şi am zis: „Ce se aşteaptă oamenii? Ce să fac, party-uri nebune, să aduc femei acasă?!.

Mă reîntorc la o chestie pe care o repet în cercurile în care merg: căsnicia este one shot şi dacă nu ţi-ai trăit toate tâmpeniile şi toate nebuniile pe care alţii sunt tentaţi să le facă în continuare la vârstele astea, e păcat. Ţi-ai bătut joc de viaţă. Treaba cu femeile şi cu distracţiile şi viaţa nebună – toate astea trebuie să le faci până într-o vârstă. Nu le-ai făcut atunci, ai încurcat-o. Cu siguranţă vei greşi”, a mai spus Răzvan Fodor pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton