Cum își rezolvă Jojo și Paul Ipate certurile de cuplu. Ce spune actrița despre căsătoria cu actorul și fosta ei căsnicie: „Mariajul meu e o experiență de viață pe care...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Într-o confesiune marcată de sinceritate, Jojo ne-a dezvăluit cum își rezolvă ea și Paul Ipate certurile de cuplu. Actrița apare în noul număr al revistei VIVA!, cel de februarie, prilej cu care ne-a oferit un interviu de colecție. Printre altele, artista din serialul „Clanul' ne-a vorbit despre frumoasa ei familie, mărturisindu-ne care e viziunea ei asupra căsătorieicu actorul. Nu în ultimul rând, ne-a spus câte ceva și despre fosta ei căsnicie, cu Ionuț Grama, care s-a încheiat în anul 2012.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bine te-am regăsit, Cătălina! Ce faci? Cum te găsim acum, la începutul anului? Care sunt principalele obiective pe care ți le-ai stabilit pentru 2023?

Bine v-am regăsit, dragilor! Sunt bine, chiar foarte bine și ocupată, prinsă între filmările pentru sezonul doi din „Clanul, cursurile de la studioul nostru de actorie, Becoming, și timpul alocat copiilor mei. Obiectivul principal este să rămân sănătoasă și să am timp să le fac pe toate, cu aceeași bucurie care mă caracterizează.

jojo-2-1jojo-2-1

Citește și: Jojo a vrut să fie balerină înainte de a deveni actriță: „Părinții nu m-au sprijinit”

Citește și: Câți bani câștigă Jojo lunar. Actrița din 'Clanul' are mai multe afaceri

Citește și: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înșela pe banii mei'. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat

Citește și: Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…'

Cum își rezolvă Jojo și Paul Ipate certurile de cuplu

Se apropie Ziua Îndrăgostiților… Cum ai de gând să-l surprinzi pe Paul anul acesta? Dar el cu ce te-a impresionat de Valentines Day, pe parcursul celor 8 ani de relație?

Eu și Paul am știut întotdeauna să ne facem timp pentru noi, să ne găsim vreme să fugim, uneori chiar și câteva zile, departe de tot, pentru a ne regăsi și pentru a ne dărui amintiri frumoase. Faptul că ne cunoaștem atât de bine ne permite să alegem foarte bine zilele/clipele când să ne facem surprize sau ne „impresionăm reciproc. Și știți ce mă bucură cu adevărat? Că nu avem nevoie de o sărbătoare, precum Valentines Day, pentru a ne spune un simplu „te iubesc!.

Sunteți împreună de aproape un deceniu… Cum simți că s-a schimbat relațiavoastră? Ați devenit mai permisivi, mai înțelegători unul cu celălalt? Care este secretul vostru?

Secret… sună ca și cum am fi studiat cumva, și nu este deloc cazul. Suntem un cuplu care a evoluat, care a știut mereu să găsească fericirea în ceea ce ne înconjoară, care s-a folosit de pasiunile comune pentru a crește împreună și care se bucură de doi copii minunați. Am evoluat împreună, și asta e tot ce contează, la final. Să simți că tu și omul de lângă tine vă puteți ține de mână în timp ce pășiți spre viitor.

„Nu a fost niciodată cazul să ajungem pe marginea prăpastiei'

Cum reușiți să vă rezolvați certurile din cuplu? Cine e mai iertător și cine e mai arțăgos?

Nu am crezut niciodată că e bine să existe astfel de roluri într-un cuplu. Dimpotrivă, cred în faptul că trebuie să existe comunicare, deschidere și putere de a-l asculta pe cel de lângă tine. Să vezi atunci cum se rezolvă orice mic aparent conflict.

Tot mai multe cupluri celebre ajung să se despartă. Te cunoaștem o fire asumată, așa că te întreb direct… Ați fost vreodată pe marginea prăpastiei, la un pas de separare, în toți acești ani?

Spuneam anterior că eu și Paul am evoluat împreună, dar și că avem împreună doi copii superbi. Nu a fost niciodată cazul să ajungem pe marginea prăpastiei pentru că am știut cum să nu facem din relația noastră o afacere, ci o colaborare! (zâmbește)

Ce spune actrița despre căsătoria cu actorul și fosta ei căsnicie

Spuneai că actele nu contează prea mult pentru voi în ceea ce privește căsătoria. Totuși, crezi că percepția ta s-ar putea schimba la un moment dat sau excluzi definitiv această variantă?

Nu exclud nicio variantă din viața mea. Mereu mi-am dat voie să accept cu zâmbetul pe buze ceea ce îmi propune și oferă destinul. Dar, așa cum ziceam: cu sufletul suntem căsătoriți și înseamnă mai mult decât orice hârtie.

Puțină lume își mai amintește că tu ai fost căsătorită o dată, timp de 3 ani. Crezi că e posibil ca mariajul eșuat să-și fi pus amprenta asupra viziunii tale despre căsătorie, să-ți fie teamă să mai faci acest pas?

Eșuat este un cuvânt dur. Mariajul meu e o experiență de viață pe care am trăit-o, care m-a crescut și care face parte din construcția persoanei de astăzi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Ștefan Banu (PRO TV)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton