Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferințele din dragoste: „Nu e vina nimănui”

 Martin Lorena
.

Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferințele din dragoste. Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. Aceasta a atras simpatia publicului atât datorită talentului său, cât și a personalității puternice de care a dat dovadă în toți acești ani. Recent, ea a povestit cum a reușit să facă față suferințelor în dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a fost întotdeauna apreciată datorită personalității sale puternice și sincere! Aceasta a răspuns întotdeauna la întrebările care i-au fost adresate și niciodată nu a lăsat loc de interpretări. În cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni', aceasta a vorbit despre trecutul său amoros. Se pare că până și ea a suferit din dragoste!

Teo-Trandafir-1Teo-Trandafir-1

Aceasta nu doar că a recunoscut că a trecut prin clipe extrem de grele, ci a și dezvăluit cum a reușit să treacă peste ele. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: De ce nu au funcționat relațiile lui Teo Trandafir:„Eu nu suport niciun fel de…

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult

Citește și: Adela Popescu are a doua oară COVID-19:„Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferințele din dragoste

Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferințele din dragoste. Teo Trandafir a recunoscut că a trecut de multe ori prin momente de suferință. Ea a explicat că acestea pot fi provocate, după ce unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva. Deși a trecut prin asemenea experiențe, vedeta a menționat că nu are nimeni nicio vină, deoarece sufletul nu poate fi dictat.

'Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată…Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai…Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…', a spus ea pentru sursa citată.

„Uitasem cum îl cheamă'

Teo Trandafir a menționat că pentru a trece peste întreaga experiență ba a apelat la terapie, ba a încercat să iasă cu alți oameni pentru a nu se gândi la durere. Aceasta este conștientă că fiecare moment trece și că timpul le vindecă pe toate. Mai mult decât atât, celebra prezentatoare a povestit un episod în care a uitat numele persoanei pentru care suferea.

Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul.La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și 'cum păcatele mele îl chema?'.  Uitasem cum îl cheamă', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton