Cum a reacționat mama lui Zarug când a aflat orientarea sexuală a fiului ei: „Este o traumă foarte puternică”

 Martin Lorena
.

Cum a reacționat mama lui Zarug când a aflat orientarea sexuală a fiului ei. Zarug a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii „Asia Express'. Acesta face parte din comunitatea LGBTQ și și-a asumat întotdeauna, în mod public, orientarea sexuală. Cu toate acestea, cel mai greu moment a fost când mama sa a aflat acest detaliu intim din viața fiului ei. Iată cum a reacționat femeia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zarug a fost unul dintre cei mai admirați concurenți ai emisiunii Asia Express. Acesta a atras simpatia publicului datorită personalității sale efervescente. El face parte din comunitatea LGBTQ și nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Cu toate acestea, cel mai dificil moment pentru el a fost cel în care a discutat cu mama sa acest detaliu intim.

Zarug-4Zarug-4

După ce a realizat că are o orientare sexuală diferită, Zarug a fost nevoit să discute cu mama sa despre acest subiect. Iată cum a reacționat femeia care i-a dat viață!

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express:”Cred că e mai mult decât o casă, aici e o colivie”

Citește și: Motivul pentru care Lora nu face nunta cu Ionuț Ghenu: ‘Am fost tot timpul nehotărâți | EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție de senzație la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi

Cum a reacționat mama lui Zarug când a aflat orientarea sexuală a fiului ei

Zarug face parte din comunitatea LGBTQ și întotdeauna își asumă acest lucru. Cu toate acestea, a existat un moment dificil în viața designerului de modă, atunci când a fost nevoit să vorbească cu mama sa despre acest aspect. El a povestit că mama sa l-a susținut și iubit în continuare. Aceasta chiar bănuia că fiul său are o orientare sexuală diferită de a oamenilor din jur.

A fost destăinuirea acestui mare secret care era, totuși, destul de la îndemână pentru toată lumea să-l vadă și fără să-l verbalizez, dar totuși trebuia verbalizat de mine. De altfel, răspunsul maică-mii a fost: m-a sunat imediat ce a citit-o și mi-a zis că nu-i nicio problemă, că oricum sunt copilul ei, indiferent ce aș face, și la pușcărie dacă eram, dar că evident că bănuia, că nu ai cum să nu bănuiești în ce mă privește, dar că era ceva ce eu trebuia să fac, nu ținea de ei!' , a povestit el pentru theXclusive, pe YouTube.

„O traumă foarte puternică'

Cu toate că el este un personaj extrem de iubit, Zarug recunoaște că asumarea orientării sexuale poate fi o adevărată traumă. El a explicat că oamenii heterosexuali nu trebuie să treacă printr-un asemenea proces de dezvoltare personală.

Pentru că vrem, nu vrem să înțelegem lucrul ăsta, a-ți face «coming out-ul» este o traumă foarte puternică pentru orice om, niciun om heterosexual nu trebuie să treacă prin asta! Oamenii neconformi din punctul ăsta de vedere trebuie să metabolizeze întâi ideea că sunt altfel, că nu corespund normei pe care familia ți-o impune, fără să își dea seama!', a adăugat el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton