Ilinca Vandici, după ce a fost criticată pentru afirmațiile din mediul online, referitoare la soțul ei: „Sufăr. Sunt foarte tristă”

 Martin Lorena
.

Cum a reacționat Ilinca Vandici după ce a fost criticată pentru afirmațiile sale din mediul online. Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a devenit ținta atacurilor în mediul online după ce a făcut mai multe declarații cu privire la relația dintre ea și soțul său. Acum, ea a fost prezentă la Teo Show, unde a vorbit despre toate sentimentele care au încercat-o în ultima perioadă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici a devenit subiect principal în mediul online după ce a fost invitată la un podcast, în cadrul căruia a făcut o serie de declarații controversate. Prezentatoarea TV a spus public că i-ar ierta absolut orice soțului ei și că acesta are alte responsabilități față de ea, în viața de familie. Imediat după, oamenii au reacționat și au criticat-o pentru modul în care și-a ales cuvintele.

1-Ilinca-Vandici-11-Ilinca-Vandici-1

Aceasta a fost invitată la Teo Show. Acolo, ea a dezvăluit ce sentimente au copleșit-o după criticile primite pe rețelele de socializare.

Citește și: Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care Ilinca Vandici le-a primit de la foștii iubiți:„Am avut relații cu milionari’

Citește și: Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici:„Exact la marginea pădurii’

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere:„Acum este momentul să…’

Citește și: Ce se întâmplă cu apartamentul Denisei Răducu, la 4 ani de la moartea artistei:'Mai merge acolo…'

Cum a reacționat Ilinca Vandici după ce a fost criticată pentru afirmațiile sale din mediul online, referitoare la soțul ei

Ilinca Vandici a subliniat faptul că a fost destul de supărată după ce a primit o serie de atacuri în mediul online. Aceasta a punctat că nu se aștepta ca unii dintre colegii ei să aibă asemenea reacții, având în vedere că o cunosc în realitate. Prezentatoarea TV s-a simțit nedreptățită de unele persoane din showbizul românesc, care nu au încercat să contextualizeze declarațiile sale.

„Am avut surprinderea să văd că anumite persoane, inclusiv din mediul public, care mă cunosc, alături de care am fost în diferite situații din viață, la emisiuni și așa mai departe, au simțit nevoia să intervină într-un mod nu tocmai plăcut pentru mine. Mă deranjează că nu au reușit să contextualizeze având în vedere că mă cunosc. Știu că sunt o femeie cu principii, o femeie cât se poate de normală. Sunt un om bun. Sufăr. M-a deranjat că nu au reușit să contextualizeze, să zică: E clar că s-a întâmplat ceva cu ea, că nu a fost atentă, că poate a vrut să spună altceva, pentru că Ilinca nu e așa', a spus ea pentru Teo Show.

Aceasta a ținut să menționeze că a luat o pauză îndelungată de la rețelele de socializare. În tot acest timp, ea a avut o perioadă de introspecție asupra propriei persoane.

„Sunt foarte tristă. Am luat pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Am stat cu mine mult, a fost o perioadă de introspecție', a mai spus ea pentru sursa citată.

Declarațiile controversate ale prezentatoarei TV

Ilinca Vandici a fost criticată aspru după ce a menționat că i-ar ierta absolut orice partenerului său de viață. Ea a spus vehement că nu ar conta dacă acesta ar înșela-o deoarece știe că tot acasă se întoarce.

„Nu pot să cred că zic asta. E groaznic. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat. Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul. N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi', a declarat ea la vremea respectivă.

O altă confesiune care a stârnit multe reacții a fost cea legată de sarcinile pe care fiecare membru al familiei le are. Ilinca a punctat că bărbatul nu trebuie să meargă la magazin, să schimbe scutece sau să iasă în parc alături de copil.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule!

Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!’, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton