Cum să îți transformi căminul cu bani puțini, pentru a te încărca cu multă energie pozitivă 

 bogdan.galca
.

Atunci când vrei să aduci un plus de bucurie în viața ta, e necesar să faci schimbări. Până la a deprinde noi obiceiuri, de la făcut patul în fiecare dimineață, la spălat zilnic vasele, până la contracararea gândurilor negative și cultivarea celor pozitive, poți începe cu ceva mai simplu. Ceva aflat la îndemâna ta, pentru care nu e necesar să faci mari eforturi, în afară de cele de ordin financiar. Nu uita că un cămin luminos, în care te simți bine, îți va da un vibe de zile mari. Astfel, te vei întoarce acasă într-un loc care îți este drag, în care te încarci cu energie pozitivă și de unde îți iei energia de a face multe activități. Iată ce schimbări ai putea face în locuința ta fără mari eforturi financiare. 

Reamenajarea băii 

În primul rând, nu e despre a cumpăra noi obiecte sanitare și atât, ci de a transforma un loc în care intri zilnic, în care îți petreci măcar jumătate de oră în fiecare seară, într-un adevărat centru spa. În al doilea rând, nu e necesar să cumperi totul nou și să dărâmi ce ai, ci mai mult să valorifici și să pui în evidență baia. Esențial este ca, înainte de a te apuca de treabă, să încerci să atunci lucrurile inutile, să optezi pentru etajere.

De asemenea, mai ales că este o piesă de mobilier supusă cel mai mult uzurii din cauza umezelii, alege o baza lavoar baie care să se integreze în decor și care să fie încăpătoare. În fond, ai nevoie de un loc în care să ascunzi vederii produsele de curățenie, capetele de mop, cârpele și baxul de hârtie igienică neînceput. De asemenea, dacă nu ai destui bani pentru a schimba întregul vas de toaletă, optează măcar să schimbi capacul. Poți alege unul cu motive marine care să te ducă cu gândul la vacanță, iar pe perete să agăți un tablou de tip canvas cu un peisaj marin.

Nu uita de importanța covorașelor, ba chiar poți să aduci în baie o plantă rezistentă la umezeală care să îți dea impresia că te afli într-un adevărat rai tropical. 

Dormitorul 

Dacă în baie stai un timp limitat, nu același lucru este valabil pentru dormitor. Nu e doar locul în care te întorci seara și dormi, ci unul în care îți faci siesta, îți petreci serile delectându-te cu o carte sau cu o ciocolată caldă. Dacă încă nu dispui de suficiente resurse pentru a face schimbări majore, poți măcar să te axezi pe decorațiuni. Schimbă pătura veche cu una nouă și colorată, pe care o poți achiziționa, până la urmă, și la promoție sau dintr-un magazin de tip second hand. Optează pentru un covor pufos din fleece și, dacă încă ți se pare anost spațiul, fă-ți curaj să zugrăvești un perete de contrast și să cumperi două lampadare mari. Un tablou cu florile preferate îți va da mereu o stare de bine atunci când intri în încăpere.

Așadar, pentru starea de bine, alege să schimbi ceva exterior, asupra căruia ai control absolut, înainte de a-ți face curaj să adopți noi tabieturi sănătoase. Studii recente ale experților din psihologie demonstrează că, atunci când avem confortul asigurat acasă, scăpăm mai uşor de grijile cotidiene, ne putem canaliza energia mai bine şi, în final, putem deveni mai fericiți.

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Romstal

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton